(FOTO)

Zbog Cece i Anastasije je mnogi nisu primetili, a izgledala je VELIČANSTVENO! Bogdana Ražnatović na premijeri "Nedelje"

0

Bogdana Ražnatović je u 6. mesecu trudnoće, a blistala je na premijeri filma o Džeju Ramadanovskom.

Bogdana Ražnatović
Bogdana Ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

Na premijeri filma "Nedelja", pored brojnih poznatih ličnosti, pojavila se i porodica Ražnatović, a najveću pažnju privukle su Svetlana Ražnatović i Anastasija Gudelj.

 

Ipak, one nisu bile jedine prisutne iz te porodice, a foto-reporterima nije promaklo da je na premijeru došla i supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović.

 

Bogdana se, kao i obično, nije rado eksponirala, ali je izgledala prelepo. Ona je, kao i u prethodnim trudnoćama, aktivna trudnica, a fotografisana je u društvu Helene Ocokoljić, ćerke Lidije Ocokoljić.

 

Prethodnih dana, Bogdana se pojavila na pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu, a tom prilikom se nije odvajala od svog supruga Veljka.

Ipak, s obzirom na to da je sada reč o mnogo lepšem povodu, ona se pojavila sređena i malo je reći da je izgledala prelepo.

 

Bogdana sa Helenom Ocokoljić
Bogdana sa Helenom Ocokoljićfoto: Damir Dervišagić

Bogdana je, inače, u šestom mesecu trudnoće, a za premijeru filma "Nedelja" birala je haljinu na jedno rame sa plisiranim detaljima. Podsetimo, ona sa Veljkom ima dva sina, a uskoro stiže treći, kome će dati ime Ilijan.

 

Bonus video

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

 

makonda-tracker