i osmeh i stajling

Za ovu priliku čuvale su SUVU ELEGANCIJU: Kraljica Leticija i Ranija u izdanjima od kojih nećete moći da odvojite pogled

0

Kraljica Leticija nije mogla da sakrije radost što ima priliku da poželeli dobrodošlicu jordanskoj kraljici Raniji u Madridu.

foto: Pierre-Philippe MARCOU / AFP / Profimedia
foto: Pierre-Philippe MARCOU / AFP / Profimedia

Španska kraljica Leticija dočekala je juče jordansku kraljicu Raniju i njenu porodicu u Madridu. Kraljica Leticija je bila veoma srećna što joj u posetu dolazi jedan od njenih omiljenih kraljevski prijatelja što se jasno videlo po velikom osmehu i zagrljaju na samom dočeku.

 

Jordanski kraljevski par, kraljica Ranija i njen suprug u posetu Španiji došli su sa svojim sinom kako bi ojačali bilateralne veze između dve zemlje.

 

Majka dvoje dece, kraljica Leticija goste je dočekala u veoma prijatnoj atmosferi, a potrudila se da kao i uvek dominira i kada je njen stajlig u pitanju

 

 

Za ovu posebnu priliku odabrala je cvetnou midi haljini u prelepim tonovima crvene, boje breskve i plavo-zelene boje.  Haljina je delo poznatog brenda Diego Estrada, a kroj takav da je savršeno istakao njenu vitku figuru.

 

Svoj izgled upotpunila je jarko ružičastim štiklama svoje omiljene Karoline Herere, dodajući dašak elegancije sa minđušama od 1.565 € (1412,14 funti) Gold & Roses.

 

Kraljica Leticija je kao i uvek imala diskretnu šminku, a rumenilo u boji breskve dalo je svež, pravi prolećni izgled njenom licu. 

 

Kraljica Leticija i kraljica Ranija su kraljice, ali i iskrene prijateljice
Kraljica Leticija i kraljica Ranija su kraljice, ali i iskrene prijateljice foto: Alberto Ortega / ContactoPhoto / Profimedia

 

Pored nje je blistala jordanska kraljica Ranija koja je za mnoge odraz sofisticiranog i prefinjenog stla. Ona je za ovu priliku ponela elegantnu crnu haljinu koja je oko struka imala izvezene motive leptira. 

 

Kako bi razbila monotoniju crne boje kraljica je odlučila da svoj stajling dopuni šarenim salonkama na visoku štiklu. Kao i uvek, Ranija je zračila glamurom i elegancijom bez previše pompeznih detalja.

 

Svoju kosu oblikovala je u talase, a na licu je imala nešto jaču šminku oko očiju, dok je lice samo blago bilo iznijansirano puderom i rumenilom u veoma prirodnim nijansama. 

 

Dve kraljice očarale Španiju
Dve kraljice očarale Španijufoto: Alberto Ortega / ContactoPhoto / Profimedia

 

Obe kraljice su bile veoma dobro raspoložene tokom posete obrazovnoj radionici nacionalnog nasleđa u Madridu, osmehujući se i ćaskajući dok su razgledale okolinu.

 

Tokom posete, Leticija i Ranija su videle talente učenika i nastavnika koji su radili na restauraciji nameštaja, korica knjiga i istorijskih rukopisa. Radionice imaju za cilj da obezbede programe obuke u javnom sektoru za ljude – kroz praksu restauracije kulturnog nasleđa – i podstaknu interesovanje i učešće u zanatima.

 

 

makonda-tracker