prepisujemo

Deluje vitkije, elegantnije i tako ženstveno! Ovo je JEDINI NAČIN na koji Viktorija Bekam nosi USKE PANTALONE & HELANKE

2

Popularna kreatorka važi za kraljicu skinny kroja kada su pantalone u pitanju, a uvek ih kombinuje isključivo na ovaj način.

Viktorija Bekam helanke i pantalone skinny kroja uvek kombinuje na isti način
Viktorija Bekam helanke i pantalone skinny kroja uvek kombinuje na isti načinfoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Modni stručnjaci stalno nam ponavljaju da je skinny kroju pantalona odzvonilo i da će modeli ravnog kroja, zvonasti i vrećasti uskoro zavladati, ali – uske pantalone se ne daju!


Popularne trendseterke ne odriču se ovakvih komada, bez obzira na to jesu li u pitanju farmerke ili elegantnije pantalone, a one su svakako jednostavan način da se postigne vrlo šik izgled.


Među onima koji ih jednostavno obožavaju su advokatica Amal Kluni i prva dama Francuske Brižit Makron, ali najčešće takav model nosi dizajnerka Viktorija Bekam, koja se uvek drži istog pravila: uske pantalone nosi s dugačkim i strukiranim sakoom.


Supruga legendarnog fudbalera Dejvida Bekama pojavila se pre nekoliko dana u pratnji supruga na meču između Šarlota i Intera iz Majamija, a za ovu priliku odabrala je potpuno crni stajling.

 

porodica bekam na utakmici intera iz majamija
porodica bekam na utakmici intera iz majamijafoto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Popularna Poš Spajs kombinovala je pripijene crne pantalone s blejzerom koji prekriva zadnjicu, ali on nije klasična oversized varijanta – strukiran je i prati liniju tela, čime dodatno izdužuje figuru.


U pitanju je, inače, Viktorijin proveren recept za šik izgled u skinny donjem delu odeće, a u nastavku pogledajte još nekoliko takvih autfita.

Viktorija Bekam obožava spoj skinny pantalona i helanki sa dugačkim sakoom
Viktorija Bekam obožava spoj skinny pantalona i helanki sa dugačkim sakoomfoto: Pascal Morcerf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još interesantnih odevnih kombinacija Viktorije Bekam potražite u galeriji.

1 / 6 Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Tutorijal za šminkanje Viktorija Bekam

 

makonda-tracker