kako vam se čini?

I idealna za leto i TAKO RISKANTNA: Boho haljina Ane Ivanović koja je podelila ukuse i lako vodi u MODNI SUNOVRAT

0

Riskantna boho haljina Ane Ivanović za leto — kako vam se čini?

ana ivanović gotovo nikada ne greši kada je moda u pitanju, ali potkradu se riskantne modne ideje...
ana ivanović gotovo nikada ne greši kada je moda u pitanju, ali potkradu se riskantne modne ideje...foto: Roman Zach-Kiesling / AFP / Profimedia

Naša bivša teniserka Ana Ivanović nedavno je po treći put postala mama, ali veoma brzo se vratila poslu i društvenim mrežama. Ana je stručnjak za teme koje interesuju mnoge žene, poput lepote, zdravog života i ishrane, a posebno za modu!

 

Ona gotovo nikad ne greši kada je u pitanju moda i uvek ima interesantnu modnu lekciju i odlično balansira elegantni i urbani stil, uz kvalitetne i skupe odevne komade.

 

 

Ani nije stran ni boho stil, idealan za leto, a uz lepršave odevne komade, garantovana je udobnost i šik izgled.

 

Uopšteno, njene letnje kombinacije do sada su uvek bile proverene i Ana nije nikada previše eksperimentisala s modom, ali je uvek pratila trendove.

 

1 / 6 Foto: Instagram / anaivanovic

 

Za najnovije fotografisanje Ana je birala belu haljinu brenda Zimmerman, koja na sniženju trenutno može da se nađe i po duplo sniženoj ceni (oko 450 dolara, a bila je duplo skuplja!).

 

Ani je prefektno pristala ova haljina jer je upravo u boho stilu, a fotografisala se u cvetnoj bašti, tu su bela torbica, sandale... Ali, i jedan vrlo, vrlo riskantan detalj. 

 

 

Naime, Anina haljina na bretele ima i donji deo: u vidu resa. Rese mogu biti vrlo efektan detelj, ali s njima treba biti posebno oprezan. Ako nosite odevni komad s resama, neophodno je da ostatak kombinacije bude maksimalno suptilan i jednostavan, jer dovoljan je jedan detalj koji odskače da kombinacija postane kič i totalni promašaj.

 

Ana nije upala u modnu zamku, ali njena haljina svakako deli ukuse, jer nije sasvim jednostavna, baš zbog resa. Kako se vama dopada?

 

 

makonda-tracker