JEDNISTVENA

Haljina iz SECOND HAND šopa sa verskim motivima: Severinin stajling za božićni ručak je SAN SNOVA

0

Praznično vreme je rezervisano za okupljanje porodice, a Severina ga provodi sa najdražima 

SEVERINA BOŽIĆNI RUČAK STAJLING
SEVERINA BOŽIĆNI RUČAK STAJLING foto: Instagram / severina

Hrvatska pevačica Severina često na društvenim mrežama sa svojim pratiocima deli interesantne trenutke iz svog života. Ona se veoma raduje praznicima, a Božić je za nju nešto najradosnije na svetu.

 

Za tu priliku se posebno prirema, a goste očekuje gozba u kojoj se uživa svim čulima. Osim toga, podjednako joj je važno da bude lepa, da obuče odeću u skladnu sa trenutkom, a ove godine izbor je pao na jednu haljinu, koju je Seve nosila i ranije.

 

Ipak, to ne bi bilo toliko interesantno da ona nije otrkila da je to haljina koja je kupljena u radnji u kojoj se prodaje polovna, korišćena odeća i da ju je ona dobila na poklon od jedne drage prijateljice. 

 

 

Ova prelepa kratka haljina bez rukava u beloj boji sa prikazom Device Marije i Isusa odabrana je specijalno za ovu priliku i nosila je posebnu poruku. 

 

Istu haljinu ona je već nosila i tokom leta prošle godine. Severina je i ranije nosila odeću sa verskim motivima, a naročito u periodu kada je promovisala svoj studijski album Zdravo Marija iz 2008. godine.

 

Ovakva odeća nije ništa iznenađujuće. Nju tokom važnih verskih praznika nose žene širom sveta, a često se mogla videti i na manekenkama koje su je nosile na svetski poznatim modnim revijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

U poslednjih deset godina takve komade popularizuje dizajnerski duo Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

 

Religiozni motivi nosili su se i na crvenom tepihu najprestižnije modne manifestacije u kalendaru – Met Gale 2018. godine – kada je tema bila Nebeska tela: moda i katolička mašta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Severina na nastupu Indire Radić 

 

makonda-tracker