lepršavo

Romantična, lagana, briše kilograme sa bokova: Dragana Kosjerina ima jedinu haljinu koja će vam trebati ovog leta

0

Stoji joj kao salivena, idealna je za žene svih godina 

Lagana letnja haljina Dragane Kosjerine
Lagana letnja haljina Dragane Kosjerine foto: Dragan Kadić

Voditeljka Dragana Kosjerina jedna je od onih žena koje veoma vode računa o svom izgledu i koje u gotovo svakoj odevnoj kombinaciji istaknu ono najbolje.

 

Tokom leta lepa voditeljka često nosi lagane haljine koje ističu figuru, ali i čine da joj u njima bude prijatno, kako bi što lakše podlela letnje vrućine.

 

Dragana je upravo jednu takvu odabrala za šetnju Beogradom i ponovo je uspela da privuče pažnju, ne samo znatiželjnih prolaznika, već i svih onih devojaka koje je pomno prate na društvenim mrežama.

 

 

Ovog puta izbor je pao na midi bezvremensku haljinu koja pruža dobar osećaj i za kojom ćete posegnuti kad god želite udobnost protkanu dozom eleganicije.

 

Ovaj sofisticirani komad savršeno ističe celu siluetu, a srednja dužina daje na eleganciji i prefinjenosti. Haljina sečena u struku uvek je dobar izbor ako želite da sakrijete mali višak, pa je obožavaju žene svih tipova građe, ali i godina. 

 

 

Ona se može nositi uz vaše omiljene štikle, čizme do kolena, ali odlično ide i uz sandale, patike i bilo koju drugu vrstu obuće. Dakle, ova haljina može da bude odlična za sve prilike u zavisnoti od toga kako se odlučite da je kombinujete. U njoj ćete sigurno izgledati šik.

 

Prisetimo se još nekih trendi kombinacija lepe Dragane Kosjerine.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker