BRIŽNA JE

PETOMESEČNA ĆERKICA SOFIJA ĆE BITI SA NJOM NA SNIMANJU NOVE SERIJE: Marina Ćosić otkriva detalje majčinstva! (FOTO)

0

Mlada glumica ima pomoć svoj supruga, a to joj mnogo znači.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Marina Ćosić Mirković ostala je publici upamćena po ulogama po rolama u domaćim serijama, ali i novom projektu  "Dinastija". Otakao je postala majka devojčice Sofije, potpuno se posvetila porodičnom životu, ali će napraviti presedan i biti deo glumačke postave.

 

"Počele su pripreme za “Dinastiju”, zapravo ja od januara ulazim u seriju. Za sada neću da otkrivam detalje, ali ono što mogu reći je da moja uloga neće biti epizodna, traje nekih šest meseci. Pored toga radim i na seriji i filmu, to će prvo krenuti sa snimanjem. Radujem se. Gluma mi zaista nedostaje, ali moram da kažem i da mi je mnogo lepo sa Sofijom, ceo period trudnoće a i sada majčinstva je divan" - kaže Marina i dodaje:

 

Marina Ćosić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Dogovorila sam se da beba bude sa mnom pošto film i seriju radimo u prirodi, tako da ćemo moći da se uklopimo i ona će biti tu. Naravno, imaću i pomoć na snimanjima, mama će biti tu."

 

Glumica ističe kako nema problema oko spavanja tokom ćerkinog odrastanja.

 

"Ne znam, mislim da me je bog pogledao i podario mi dete koje može da spava preko dana a i preko noći. To tokom noći se samo jednom probudi na 20 minuta, kada je gladna. To je zaista sjajno, s obzirom na to kako deca spavaju. Preko dana sverradimo zajedno, šetamo, završavamo obaveze, svuda je vodim i divna je beba. Možda ću sa drugim detetom naučiti šta je to zapravo umor i nespavanje zbog bebe "- ističe Marina, dok objašnjava da i njen suprug Nikola uživa u svakom momentu sa naslednicom.

 

 

"Tata sve pomaže. Kupa je, spremi je za krevet i spavanje, mazi je po ceo dan, uživa da sa njom provede svaki trenutak kad dođe kući. Jedino što on preskače je to ustajanje noću kada se Sofija probudi, jer je ja podojim" - priča glumica i kaže da nije od nih mama koje smatraju da bebu ne treba navikavati na ruke:

 

"Beba je samo god i po dana života, posle je dete koje počinje da trči, hoda i želi da bude nezavisno. Htela bih samo što više da upijem maženja i zagrljaja ovih, dok ovaj divan period traje. Još kad vidim kako mi vreme leti... Četiri meseca je prošlo, ne znam gde i ako bi neko mogao da mi ih vrati bila bih mu zahvalna zaista. Postala je nezvisna, neće da se drži toliko često. Mama i tata nisu toliko zanimljivi, voli tako nešto da gleda, da se zanima. Od početka pokazuje svoj karakter i žilavost.", rekla je glumica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker