MODERNO I TRENDI

Već je jasno da će biti HIT SEZONE: Omiljena obuća Kejt Midlton i kraljice Leticije i ove godine je apsolutni must have

0

Ko kaže da moderna i trendi obuća ne može da bude ujedno i veoma, veoma udobna 

Espadrile su i ove godine apsolutni modni hit
Espadrile su i ove godine apsolutni modni hit foto: Shutterstock / Ann Haritonenko

Sezona letnje obuće je počela i sada sigurno razmišljate šta biste od prošle godine mogli da iskoristite, a da ne budete passe... 

 

Zavirite u svoje cipelarnike i ako u njima nađete espadrile prave ste srećnice. I ovog leta ona će biti apsolutni modni must have. 

 

Espadrile mogu da nose žene svih godina, a mnoge ih obožavaju jer su veoma praktične i udobne. Mogu da se nose gotovo uz sve, a u njima svaka noga izgleda savršeno. 

 

 

Bilo da volite klasične ili moderne, ravne ili ona sa punom potpeticom, sa neočekivanim detaljima ili reinterpretiranim najklasičnijim platnom - šta god da odaberete, nećete pogrešiti.

 

Espadrile su bezvremenski komad, pa ne iznenađuje što ih nose poznate dame među kojima su i kraljica Leticija od Španije, kao i princeza od Velsa, Kejt Midlton. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEITH London (@feith.london)

 

Klasične espadrile ove godine ustupile su mesto onim sa originalnim dizajnom koji obećava da će ceo letnji izgled podići na viši nivo. U stvari, mnogi brendovi su iznenadili modelima koji kombinuju klasičnu espadrilu sa avangardnim detaljima.

 

Visoke platforme, gumeni đonovi i inovativne tkanine samo su neki od elemenata koji su ovu hit obuću pretvorili u svestranu opciju i elegantan izbor za svaku priliku, bilo da je u pitanju opuštena šetnja plažom ili sofisticirani večernji izlazak.

 

 

Kada su boje i šare u pitanju tu su vam ruke u potpunosti odrešene. Od cvetnih printova do upečatljivih geometrijskih dezena, espadrile su spremne da dodaju dašak zabave i originalnosti svakoj odeći

 

Hromatski, pastelni i neonski tonovi osvajaju sezonu, donoseći dozu svežine i radosti savršenu za sunčane letnje dane.

 

 

Iako ima mesta za delikatne detalje, apsolutni hit su čipka, vez i sofisticirane aplikacije koje daju romantičnu i ženstvenu notu. Biseri, šljokice i perle su takođe popularni elementi koji svakoj letnjoj obući daju dašak sofisticiranosti.

 

Kako možete da ih nosite pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker