verovali ili ne

Ni poznatim mamama nije lako: Srpska glumica postavila bezazleno pitanje i – NAPADNUTA U KOMENTARIMA

0

Glumica se obratila pratiocima za savet, a sigurno nije očekivala da će bezazleno pitanje prerasti u ono što je usledilo

glumica marina ćosić od udaje je poznata kao marina mirković
glumica marina ćosić od udaje je poznata kao marina mirkovićfoto: marinacosic/Instagram

Popularna glumica Marina Mirković, koju smo upoznali pod imenom Marina Ćosić, koju smo gledali u serijama "Istine i laži", "Pogrešan čovek", "Zakopane tajne" i u mnogim drugim, ovih dana uživala je u zasluženom porodičnom odmoru.


Glumica je na Instagramu otkrila da uživa u letovanju u Turskoj s porodicom, gde se, sudeći po njenim fotografijama i snimcima, odlično provela.


Ipak, svima nam je poznat onaj osećaj kada nam nedostaje svakodnevica, a ona se požalila da je to i njen slučaj.


Baš je glup ovaj osećaj kada vam se smuči mesto gde ste 10 dana i postanete umorni od odmora i, naravno, nedostaje vam ostatak porodice, a onda kada se vratite razmišljate gde ćete opet da odete – napisala je Marina uz opisu fotografije za koju je pozirala kraj bazena.

 


Glumica je istakla da bi volela da često vodi ćerku Sofiju na plivanje, ali je zabrinuta zbog higijene gradskih plivališta.


Ili barem da imam neki provereno čist bazen za Sofiju, da je vodim 2-3 puta nedeljno, da se iskupa i u Beogradu, pa da bude i vuk sit i sve ovce na broju – napisala je Marina i pitala pratioce za savet. – Je l' imate neki bazen za preporuku, a da je provereno čist i da je dobar za decu?


Ipak, ovo bezazleno pitanje nije naišlo na odobravanje jer je glumica dobila prilično negativne komentare dela svojih pratilaca na Instagramu.

 

"Jao, evo, svi mi koji imamo decu vodimo ih na prljave bazene! Šta se, bre, više njanjaviš?", pitala je jedna korisnica Instagramu glumicu, koja joj je potom odgovorila da je ona sama na bazenu svojevremeno dobila infekciju uha.

 


Što Vi ne date preporuku za bazen ako vodite svoju decu? Vrlo rado bih pogledala Vašu preporuku da li mi lokacijski odgovara i raspitala se za časove na istom mestu – uljudno je odgovorila glumica.


Još nekolicina njenih pratilaca napisala je da Marina "non-stop drži dete pd staklenim zvonom i ne da mu da stekne imunitet", postavila pitanje "zašto mora da se kupa sva-tri putanedeljno", da "kupi montažni bazen", da je "bolje da vodi decu da trči sa njima"...


Ipak, nemali broj glumičinih pratilaca istakao je da bazeni zaista mogu da budu rizični i da ih i oni izbegavaju, dok su joj neki pomogli svojim iskustvima na beogradskim bazenima.

 

 

BONUS VIDEO Pogledajte kako je Marina Ćosić izgledala u trudnoći

 

makonda-tracker