MAMA U PROVODU

Naglašen SEKSEPIL bez trunke vulgarnosti: Marina Ćosić ima SAVRŠENU haljinu za večernji izlazak u oktobru

0

Jedna od najlepših srpskih glumica pojavila se na jednom gradskom dođaju u vrlo elegantnom izdanju. Nju, otkako je na svet donela ćerku Sofiju, ne viđamo tako često na okupljanjima slavnih, ali svaki put ostavi snažan utisak.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

S obzirom na to koliko vremena provodi sa ćerkom i na poslu, glumica Marina Ćosić Mirković nije česta gošća na gradskim dešavanjima, ali uvek je veliko zadovoljstvo videti je.


Juče se šarmantna glumica našla među zvanicama promocije nove kolekcije jednog dizajnera, kada je nasmejana pozirala predstavnicima medija i pokazala da je brzo posle porođaja vratila staru figuru. Ona je izgledala vrlo elegantno u crnoj haljini ispod kolena, a opredelila se za model s vrlo dubokim izrezom koji otkriva izvajane noge.

 

Gornji deo ove strukirane haljine dugih rukava je posebno interesantan i ima srcoliki prednji deo i otkriva ramena naglašavajući seksepil na suptilan način, a nedavno smo u sličnoj toaleti videli voditeljku Anu Mihajlovski, koja se opredelila za kraću varijantu. Glumica je uz to ponela i crne salonke, mrežaste čarape i manju tamnozlatnu torbicu.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Marina je u januaru ove godine dobila prvo dete ― ćerku Sofiju, koja je ulepšala život njenog supruga Nikole Mirkovića i nje. Ubrzo nakon što je postala mama Marina se vratila svom poslu, a jednom prilikom je otkrila da će joj na snimanju serije "Dinastija" društvo praviti upravo mezimica.


Verujem da će to mnogima biti čudno, drugi će možda da podrže, neki da osude. I to je na kraju krajeva manje bitno, jer svako ima svoj stav. Moj stav je da u životu sve može ako su organizacija, želja, volja, sistem podrške i cilj jasni. A jasni su da jasniji ne mogu biti: završiti posao najbolje moguće, uz zadovoljavanje njenih potreba na najbolji i najposvećeniji način tako da ona ne oseti. Poželite mi sreću! — napisala je Marina tada na Instagramu.

 

 

makonda-tracker