šta reći osim - savršeno

Za nastup u Srbiji ČUVALA je MODNU MAGIJU: Nina Badrić opčinila Zrenjanjin šljokičavim stajlingom i sandalama od 1.000 €

0

Lepa Nina osvojila je publiku energijom, savršenim pevanjem i stajlingom od kojeg zastaje dah 

NOVI STAJLING NINE BADRIĆ ODUŠEVIO ZRENJANIN
NOVI STAJLING NINE BADRIĆ ODUŠEVIO ZRENJANIN foto: Instagram / ninabadrich

Popularna regionalna zvezda Nina Badrić vredno radi u poslenjih nekoliko meseci, a nakon nastupa koje je održala na teritoriji gotovo čitavog Balkana red je došao i da u njenoj muzici uživaju Zrenjaninci. 

 

Za ovu priliku Nina je spremila bogat muzički repertoar i mnogo pesama koje su njena lična karta. Osim u muzici, publika je uživala i u savršenom stajlingu lepe Nine, a kako i ne bi kad je za ovu priliku obukla pravu modnu magiju.

Nastup u Zrenjaninu bio je savršena prilika da je svi obožavaoci vide i čuju, a mnoge dame koje su ljubiteljke mode ostale su opčinjene njenim savršenim šljokičavim izdanjem i sjajnom energijom koju je pevačica emitovala.

 

Ljubačasto, svo u šljokicama odelo, sačinjeno od pantalona klasičnog kroja i strukiranog sakao koji se presijavao u hiljadu najlepših iskrica potpuno je oduševilo sve prisutne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ovo prelepo odelo Nina je upotpunila sandalama na visoku štiklu koji su doprineli da se dogodi magija. Na njoj su blistale štikle brenda Aquazzura, a cena ovog modela kreće se od 990 eura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Kratka kosa uvijena u blage talase doprinela je da Nina izgleda poput kraljice, a mnogi, koji su bili na njenom koncertu kažu da se bolje skoro nisu nigde proveli. I mi im verujemo. 

 

Metalik trend 

 

Kada su u pitanju stajlinzi za specijalne prilike metalik ne nešto što će se ove jeseni podrazumevati. On je efektan i gotovo svakoj, pa i najobičnijoj kombinaciji daje potpuno drugačiju dozu elegancije i prefinjenost.

 

Ove sezone, poznate ličnosti, influenseri i veliki modni brendovi su pribegli jednom možda neočekivanom trendu, koji će svakom stajlingu doneti futuristički vajb, a to je odeća metalik boje.

 

Ipak, njega možete inkorporirati u u svoje dnevne autfite. Birajte pažljovo, jedan komad, cipele, nakit ili deo odeće i vaš stajling će sigurno dobiti potpuno novu, modernu notu i mladačaku energiju.

 

Bonus video:

 

Kako Nina Seničar sprema doručak? 

 

makonda-tracker