neverovatna

Samo za 2 od 3 stajlinga — VIŠE OD 15.000 EVRA! Aleksandra Prijović na trećem koncertu demonstrirala pravu MODNU MAGIJU

1

Aleksandra Prijović na trećem koncertu u Areni promenila je 3 stajlinga, a svaki od njih bio je besprekoran!

crvena haljina aleksandre prijović na trećem koncertu u areni
crvena haljina aleksandre prijović na trećem koncertu u arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović održala je tri uspešna koncertu u Areni u Beogradu, gde je, kako se navodi, okupila preko 50.000 ljudi!

 

Svi su uglas pevali, smejali se i plakali s popularnom Prijom, a ona je tokom trećeg i poslednjeg koncerta podelila prelepi selfi sa svojom publikom.

 

Nije tajna da je Aleksandra uložila mnogo novca kako bi sve izgledalo spektakularno, a to je učinila i kada je reč o autfitima za sve tri večeri.

 

Ono što je bila proverena modna formula za Aleksandrine stajlinge jeste: Aleksandar Mekvin! Pevačicin omiljeni dizajner pokazao se i kao dostojan izbor za njene velike koncerte, krunu njene karijere, a pokazala je sposobnost modnog kameleona, menjavši glamurozne toalete, odela, seksepilne mini-haljine...

 

Poslednje večeri u Areni pokazala je doslovno sve.

 

Najpre se pojavila u čipkastoj crvenoj haljini, koja je u prvom mahu imala veliku mašnu u predelu struka, koja je nestala kada je pevačica otkačila donji deo haljine i ostala u gotovo prozirnom izdanju, koje je bilo prekriveno hiljadama svetlucavih cirkona.

 

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

 

Potom, presvukla se u kožnu crnu haljinu, koja je imala veliki dekolte i šlic skoro do kuka, crni kožni top i prsluk, a sve je bilo iz kolekcije brenda Aleksandar Mekvin.

 

 

Samo za suknju Aleksandra je izdvojila 5.760 evra, za kožni top 1900 evra, a prsluk je platila 2.990 evra, što bi ukupno samo za jedan stajling na koncertu bilo 10.650 evra ili skoro 1. 250.000 dinara.

 

1 / 7 Foto: Printscreen/aleksandraxzivojinovic, Instagram

 

Poslednje u nizu bilo je crno odelo ove modne kuće, kao što je to bio slučaj i prethodne dve večeri. Ovog puta akcenat je bio na sakou sa prorezima čija je cena 3.200 evra, dok su pantalone 1.390 evra. Dakle, za ovu kombinaciju Prija je “izdvojila 4.590 evra.

 

 

Bonus video

Aleksandra Prijović se obratila publici na koncertu

 

makonda-tracker