TAKO SE TO RADI

Od glave do pete savršeno MODNO USKLAĐENI: Emanuel i Brižit Makron opčinili Pariz stajlinzima koji su ČISTA DESETKA

4

Ceo Pariz je bio oduševljen stajlingom predsenika i prve dame 

BRIŽIT I EMANUEL MAKRON OPČINILI PARIZ
BRIŽIT I EMANUEL MAKRON OPČINILI PARIZ foto: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga Brižit Makron ugostili su sinoć u Parizu članice francuske rukometne reprezentacije koja je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu. 

 

Oni su bili ponosni na svoje zlatne devojke, pa cele večeri nisu skidali osmeh sa lica.  Za ovu specijalnu priliku oni su se potrudili da izgledaju savršeno, usklađeno, baš onako kako jedan predsednički par treba da izgleda.

 

Poznato je da Brižit izuzetno vodi računa o svom stajlingu, a čini se da se ovog puta potrudila da i svog supruga uskladi sa onim što je ona odlučila da će nositi.

Upravo to je i bio opšti utisak večeri. Brižit i Emanuel su se pojavili savršeno modno usklađeni, oboje u veoma elegantnim odelima klasičnog kroja. Jedina razlika je bila u tome što je Brižit ispod sakoa imala bluzu tamne boje, a Emanuel belu košulju.

 

BRIŽIT I EMANUEL MAKRON SAVRŠENO MODNO USKLAĐENI U PARIZU
BRIŽIT I EMANUEL MAKRON SAVRŠENO MODNO USKLAĐENI U PARIZU foto: Jonathan Rebboah / imago sportfotodienst / Profimedia

 

Ipak, to nije umanjilo činjenicu da su bili savršeno modno usklađeni i da su još jednom pokazali koliko su zapravo skladni, kako u životu, tako i u odevanju.

PREDSEDNIČKI PAR ODUŠEVIO PARIZ STAJLINGOM
PREDSEDNIČKI PAR ODUŠEVIO PARIZ STAJLINGOM foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

Brižit je kao modni detalj dodala sivi šal, kako bi se savršeno uklopila sa suprugom, koji je imao sivu kravatu oko vrata. Oboje su odlučili da ponesu crnu obuću, a čizme Brižit Makron su bile pun pogodak. 

 

BRIŽIT I EMANUEL SU BLISTALI OD SREĆE MEĐU ZLATNIM DEVOJKAMA
BRIŽIT I EMANUEL SU BLISTALI OD SREĆE MEĐU ZLATNIM DEVOJKAMA foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

 

Poznato je da su ženske čizme sa malom potpeticom odličan izbor, jer su udobne, a istovremeno malo izdužuju figuru i teraju žene da se isprave i drže kičmu u pravilnom položaju, što dodatno ističe liniju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Savršen stajling Aleksandre Radović


 

 

makonda-tracker