za moderne princeze

Izgledala je – kao UMETNIČKO DELO: Penelope Kruz za veče u Luvru pripremila čipkasti kombinezon koji oduzima dah

0

Na prvi pogled haljina, na drugi pravi primerak visoke mode od kog je teško skrenuti pogled – sve to i mnogo više je izdanje španske glumice na Nedelji mode u Parizu

Penelope Kruz u božanstvenom kombinezonu u Luvru tokom Nedelje mode u Parizu
Penelope Kruz u božanstvenom kombinezonu u Luvru tokom Nedelje mode u Parizufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U okviru Nedelje mode u Parizu održava se mnogo interesantnih događaja koji okupljaju slavne, a jedan od takvih je ove godine bio Lancome X Louvre, održan u najpoznatijem muzeju na svetu.


U pariskom Luvru videli smo više slavnih, a najzapaženija je ovom prilikom bila španska glumica Penelope Kruz, koja je još jednom opravdala svoj status jedne od najbolje odevenih žena planete.


Španska filmska zvezda stigla je u vrlo atraktivnom izdanju, kakvo ne viđamo često čak ni na najluksuznijim događajima koji okupljaju slavne, a njen izbor bio je kombinezon koji je danas preplavio modne portale.

 

Penelope je odabrala kombinezon u potpunosti prekriven vrlo romantičnom čipkom, crni model u potpunosti pripijen uz telo, koji otkriva ramena i ističe vitkost njenog tela.

 

Španska glumica Penelope Kruz u čipkastom kombinezonu u Luvru
Španska glumica Penelope Kruz u čipkastom kombinezonu u Luvrufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da sve bude glamuroznije i senzualnije, kombinezon je ukrašen i svetlucavim detaljima, dok je telo sakriveno od pogleda zahvaljujući postavi boje kože.


Glumica je ponela vrlo otmen model kojem je dodat efektan crni šlep, koji je prati pri koračanju, pa čitav stajling izgleda još elegantnije – savršeno za veče u Luvru.

 

BONUS VIDEO

Haljina koja menja boju

 

makonda-tracker