MUST HAVE SVAKE GODINE

Ovim stajlingom je nadmašila i Irinu Šajk: Sara Jo ima TRENDI KOMAD u kojem je svaka žena MODNA IKONA

0

Kožni mantil je godinama apsolutni vladar modne scene u čitavom svetu, a Sara Jo ga koristi kao adut ove zime 

SARA JO U TRENDI IZDANJU ODUŠEVILA BEOGRAD
SARA JO U TRENDI IZDANJU ODUŠEVILA BEOGRADfoto: Ata images

Pevačica Sara Jo važi za devojku koja prati modne trendove i koja voli odevne komade koji su moderni, ali i one vanvremenske koji mogu da se nose uz gotovo sve i gotovo uvek. 

 

Ona se pojavila večeras na promociji novog albuma njene koleginice Angeline koja je održana u Beogradu i tom prilikom je plenila poglede svih okupljenih trendi autfitom koji nikada ne izlazi iz mode. 

 

Za ovu priliku Sara Jo je ponela crni dugački kožni mantil koji nema ko nije zapazio. Uz njega savršeno su se uklopile crne kožne čizme na visoku štiklu koje su celoj kombinaciji dale dozu elegancije i prefinjenosti.

 

 

Ispod mantila Sara je nosila belu košulju, koja je napravila kontrast i razbila monotoniju crne boje. I ovog puta ostala je verna jednostavnoj frizuri, pa je svoju kosu samo pustila da slobodno pada niz ramena i leđa. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je oči istakla senkom jarko braon boje i rumenilom u istoj nijansi, koja je doprinela svežem i zdravom izgledu njene kože lica. Sve je upotpunila sjajem za usne u gotovo identičnoj nijansi.

 

Bonus video:

Ivana Dudić u trendi izdanju 

 

 

makonda-tracker