bez greške

Za ovom tašnicom influenserke lude! Elegantno izdanje Sare Jo savršeno za letnje svečane prilike

0

Ako vam je potreban business casual stajling koji privlači pažnju, a ipak je nenapadan, ovaj autfit popularne pevačice je sva inspiracija koja vam treba

 

Sara Jo u beloj odevnoj kombinaciji
Sara Jo u beloj odevnoj kombinacijifoto: M.P./ATAImages

Nadomak beogradske kule Nebojša juče je organizovana žurka koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti, a među najzapaženijima je bila pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo.


Poznata po izvanrednom stilu, mlada muzička zvezda ponovo je zasenila sve vrlo trendi i efektnim modnim izdanjem, savršenim za letnje svečane prilike.


Ona je pred foto-reportere stala u otmenoj kombinaciji sastavljenog od dubokih poslovnih pantalona i bluze sa upečatljivim reverima oštrih linija.

 

1 / 5 Foto: M.P./ATAImages

 

Sara je odabrala model pantalona kakav je vrlo popularan proteklih nekoliko sezona, dubokog struka i zvonastih nogavica, koji je izgleda vrlo šik u spoju s otmenom bluzicom naglašenih ramena.


Uz beli autfit pevačica je ponela retro naočare za sunce s belim ramom, a sve je zaokružila torbicom modne kuće Gucci pod nazivom Ophidia GG Mini, od bele kože i ukrašenu prepoznatljivim platnom i dezenom ovog brenda.

 

Gucci torbica Sare Jo
Gucci torbica Sare Jofoto: M.P./ATAImages

Jednostavno, a vrlo glam!

 

 

makonda-tracker