MUST HAVE

Sara Jo ima jedine čizme koje vam trebaju ove zime: One su GLAVNI ADUT, sve drugo se KOMBINUJE uz njih

0

Ako želite da budete primećene ove čizmice će učiniti da budete zvezda gde god da se pojavite 

SARA JO NAJTRENDI ČIZME ZA ZIMU
SARA JO NAJTRENDI ČIZME ZA ZIMU foto: Instagram / sarajo

Pevačica Sara Jo jedna je od onih devojaka na domaćoj muzičkoj sceni koju veliki broj mladih prati ne samo zbog muzičkog talenta koji je neosporan, već i zbog trendi odevnih kombinacija kojima često oduševi sve. 

 

Zimsku sezonu ona je otvorila super trendi kombinacijama od teksasa koji je neizostavan tokom svake sezone. Bilo da je u pitanju zima ili leto džins nikada ne izlazi iz mode. 

 

I da se pojavite bilo gde odeveni u teksas od glave do pete sigurno nećete pogrešiti, ali ovo je već klasik na koji smo svi navikli. Ono što je u Sarinom stajlingu privuklo mnogo pažnje zapravo ovog puta nije odeća, već obuća.

 

Supermoderne čizmice u braon boji od čiste kože koje je Sara ponela potpuno su opčinile sve trendseterke. Posebnu dozu šarma ove čizmice su dobile zbog interesantnog detalja, pertli u roze boji koje su unele vedrinu celoj kombinaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Ovakav jedan komad dovoljan je da ceo stajling dobije potpuno novu dimenziju i zato se, slobodno može reći, da su ove čizme glavni komad, uz koji se kombinuje sve ostalo. 

 

Bonus video:

 

Nataša Bekvalac iskreno o svom stajlingu

 

makonda-tracker