uvek trendi

Modno usklađene dve večeri zaredom: Sara Jo i Dunja Jovanić su sva inspiracija koja vam treba ako izlazite s drugaricom

0

Monohromatski stil je i ove sezone u modi, a ove poznate prijateljice odlično znaju i imaju mali "začin" da ostave još bolji utisak

Dunja Jovanić i Sara Jo u crnom od glave do pete
Dunja Jovanić i Sara Jo u crnom od glave do petefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Letnja sezona uvek podrazumeva mnogo žurki i promocija kojima prisustvuju poznate ličnosti u Beogradu, a tako je i prvih dana leta 2023. godine.


Gotovo svake večeri održavaju se događaju koji okupljaju slavne, a pevačica Sara Jo i influenserka Dunja Jovanić redovno prisustvuju onim najvrednijim pažnje.


Tako je bilo i ove nedelje, kada smo ove poznate prijateljice videli u više navrata, a primetili smo nešto interesantno – slučajno ili ne, one su bile modno usklađene i odevene od glave do pete u iste boje obe večeri.


Najpre smo ih videli na žurki jednog brenda, kada su se pojavile u belom.

 

1 / 5 Foto: M.P./ATAImages

 

Sara je izgledala vrlo otmeno u belim pantalonama i elegantnoj bluzi s reverima, dok je Dunja odabrala maksi-suknju visokog struka u kombinaciji s klasičnom belom košuljom.


Nakon toga, drugarice su se ponovo našle sutradan, na promociji Sarinog novog albuma, obe u crnom!

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Zvezda večeri je nosila zatvorenu crnu mini-haljinu dugih rukava, dok su poseban detalj bile samodržeće čarape. I Dunja je, takođe, ponela crnu boju, a njen izbor bile su kožne crne pantalone, duboki model zvonastih nogavica, i crni krop-top dugih rukava.


Uvek nasmejane, uvek trendi, a sada i u istim bojama. Dogovorile se ili ne, definitivno ostavljaju utisak!

 

 

makonda-tracker