trendi

Kako će se ove jeseni nositi haljina klasičnog kroja? Sara Jo ponela HIT JESENJU KOMBINACIJU savršenu za sve prilike

0

U svakom garderoberu postoje one stvari koje možete nositi uvek i svuda i izgeldati savršeno

Sara Jo u poslovnoj kombinaciji
Sara Jo u poslovnoj kombinaciji foto: M.P./ATAImages

Haljina klasičnog kroja u crnoj boji nešto je što svaka žena sigurno ima u svom gardaroberu. Krojena tako da prati liniju tela idealna je gotovo za sve prilike. 

 

Ipak, osim crne boje proteklih nekoliko godina modnom scenom zavladala je i plava, u gotovo svim svojim nijansama. Jednu takvu haljinu, u kraljevskoj plavoj boji, ponela je nedavno naša poznata pevečica Sara Jo na jednom prestoničkom događaju.

 

Ona je pokazala kako se najjednostavnija haljina veoma lako pretvara u komad savršen za posao, ali i odlazak na ručak, promociju ili bioskop.

 

 

Sara je plavu haljinu kalsičnog kroja iskombinovala sa jednostavnim crnim dužim sakoom i crnom torbom i postigla je efekat pravog poslovnog stila. 

 

Ceo stajling upotpunila je neprikosnovenim komadom obuće - crnim salonkama sa viskokom štiklom koje su celoj kombinaciji dale dozu elegancije. Ovako odevena, Sara je mogla da stane rame uz rame sa najuspešnijim ženama sveta ili da prošeta pistom i pokaže da je đena od stila. 

 

Savršen poslovni stajling Sare Jo
Savršen poslovni stajling Sare Jo foto: M.M./ATAImages

 

Haljine klasičnog kroja su savršeni izbor jer se mogu kombinovati na mnogo različitih načina. Ponesite je uz baletanke i uživajte u udbnosti koju ovakva kombinacija nosi ili uz viskoke potpetice i postignite efekat zavodnice.

 

Za večernji izlazak dodajte elegantne viseće minđuše, baš kao što je to uradila Sara i već izgledate poput zanosne zavodnice. U zavisnosti od prilike odaberite diskretnu, dnevnu ili zavodljivu, večernju šminku i transformišite se od poslovne žene do prave vamp dame. 

 

Bonus video:

 

Kako se Sara Jo slaže sa Milicom Pavlović? 

 

 

makonda-tracker