kao i uvek - upečatljiva

Ona jedina nije nosila crno: Svi pričaju o autfitu Melanije Tramp na sahrani bivše prve dame SAD Rozalin Karter

0

Melanija Tramp jedina od nekadašnjih prvih dama USA nije nosila crno na sahrani Rozalin Karter. 

Melanija Tramp jedina nije nosila crno na sahrani Rozalin Karter
Melanija Tramp jedina nije nosila crno na sahrani Rozalin Karter foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Rozalin Karter, nekadašnja prva dama Amerike i supruga predsednika ove zemlje Džimija Katera, preminula je pre nekoliko dana u 97. godini. 

 

Rozalin i Džimi imaju divnu ljubavnu priču, a na sahrani Karterove, između ostalih, pojavile su se druge bivše prve dame SAD, odnosno supruge nekadašnjih predsednika ove zemlje.  

 

Iako sahrane nisu baš prilika za razgovore o modi, strani mediji nisu mogli, a da ne primete autft u kojem je Melanija Tramp došla na ovaj tužan skup. 

 

Bivša supruga Donalda Trampa bila je na službi u crkvi Glen Memorijal u Atlanti, ali jedino ona od svih nekadašnjih prvih dama nije došla u crnini. 

1 / 5 Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Običaj je da se na sahrane najčešće dolazi u crnim nijansama, ali to zapravo nije obavezan dres kod. 

 

Iako nije došla u crnini, Melanija je uopšte nije bila neprikladno odevena, već je jednostavno plenila lepotom i stilom. 

 

Melanija se pojavila u sivom kaputu, na kome je akcenat na struku. Kaput je imao izražen deo oko ramena i veoma uske rukave. 

 

Trampova nekadašnja supruga se odlučila da svoju šatiranu kosu namesti u razdeljak, a sa njom u društvu bile su druge bivše prve dame. 

Ako se prisetite njenih modnih izdanja iz perioda dok je njen suprug Donald Tramp bio na vlasti (2017- 2021), tada su se kaputi izdvajali kao njeni omiljeni odevni komadi.

 

Uz nju pojavile su se Mišel Obama, Lora Buš, Hilari Klinton, kao i akutuelni predsednik Amerika Džo Bajden sa supurugom Džil. 

 

Ovakav redosled bio je i u prvom redu na sahrani, gde su pored pomenutih imena, bili i američki predednik Džozef Džo Bajden i njegova supruga Džil Bajden koja se pojavila u crnom kompletu

 

- Draga moja, svaki put kad sam bila daleko od tebe, oduševila bih se kada bi se vratila i videla koliko si divna. Dok sam odsutna, pokušavala sam da samu sebe uveriim da je nemoguće da budeš toliko draga i lepa. Ali kada bih te ponovo videla, zaljubila bih se u tebe. Da li vam je to nepoznato? Meni nije. Zbogom, draga. Do sutra - 

rekla je na sahrani Ejmi Lin Karter, ćerka Rozalin i Džimija Kartera.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker