SAVRŠENO

Cvetno, puf rukavi, DAMSKI! Jovana Stojiljković u SAKOU koji skida 10 cm u struku i svako izdanje pretvara u MAGIJU

0

Glumica Jovana Stojiljković očarala u predivnom sakou sa peplumom.

Jovana Stojiljković uvek ima upečatljive modne kombinacije.
Jovana Stojiljković uvek ima upečatljive modne kombinacije.foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jovana Stojiljković jedna je od najtraženijih glumica na ovim prostorima i svojim maestralnim ulogama oduševljava publiku širom regiona.

 

Ona se početkom ovog meseca pojavila na Festivalu drame i serija i dobila je nagradu "Zlatna arena" za ulogu u seriji "Vera", a za tu posebnu priliku je odabrala crni autfit koji je začinila moćnim detaljem: neklasičnom zlatnom ešarpom sa krupnim šljokicama.

 

Da je osim po neospornom glumačkom talentu, Jovana zapamćena i besprekornim odevnim kombinacijama, potvrdila je još jednom.

 

Glumica je pokazala da uz jedan efektan modni komad možete da imate apsolutno neodoljivu modnu kombinaciju.

 

Ona se odlučila za sako koji je bio sve samo ne običan.

 

Prvo što upada u oči jeste cvetni dezen i predivni cvetovi u narandžastoj, beloj, crvenoj i ljubičastoj nijansi koji ga prožimaju.

 

Osim dezena, i sam kroj je krajnje neobičan i očaravajući.

Gornji deo čine naramenice i puf rukavi koji svemu daju šik notu.

 

Ovaj blejzer na preklop ima jedno dugme za zakopčavanje, a ono što ga čini još neobičnijim jeste i peplum koji ustručava figuru, ali i skriva višak kilograma ukoliko je to potrebno.

 

Ako i vi razmišljate o statement sakou, imajte na umu da ostatak odevne kombinacije treba da bude sveden, kao što je to u Jovaninom slučaju koja je floralni blejzer iskombinovala sa crnim pantalonama.

 

A osim uz pantalone, ovaj modni komad možete da uparite i sa nekom jednostavnom suknjom ravnog kroja ili pak da monotoniju crnog monohromatskog izdanja u vidu haljine "razbijete" jednim floralnim sakoom.

 

BONUS VIDEO

 

Mango tvid sako

 

 

 

 

makonda-tracker