dobro je pogledajte

Ova haljina je danas TEMA BROJ 1 U SVETU MODE: Savršena je za provod, svečane prilike i romantične duše

0

Najpopularnija žena planete u ovom trenutku proslavila je rođendan u velikom stilu, a to je morala da prati i posebna haljina, zar ne?

Američka kantautorka Tejlor Svift proslavila je 34. rođendan
Američka kantautorka Tejlor Svift proslavila je 34. rođendanfoto: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka kantautorka Tejlor Svift, koju je magazin Time nedavno proglasio Ličnošću godine, proslavila je juče svoj 34. rođendan.


Ona je u Njujorku organizovala slavlje na kom je okupila veliki broj svojih slavnih prijatelja, a na žurku je stigla u društvu glumice Blejk Lajvli.


Obe poznate drugarice bile su odevene u crno, a iako je Blejk Lajvli večita inspiracija i žena o čijem se stilu stalno priča, ovog puta je glavna tema slavljenica i najuspešnija žena muzičke industrije u ovom trenutku.

Tejlor Svift je za svoje rođendansko izdanje odabrala vrlo neobičnu kreaciju, mini-haljinu s potpisom modne kuće Clio Peppiat nazvanu Night Lucina čija cena iznosi skoro 2.400 dolara.

1 / 5 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Neobična haljinica A-kroja s bretelama, savršena za noćni provod i ples, sadrži svetlucave nebeske motive ukrašene ručno prišivenim perlama.

 

Najefektniji detalj je aplikacija blistavog Meseca koji viri iza oblaka, a Tejlor ju je kombinovala bez greške.

 

Američka kantautorka Tejlor Svift proslavila je 34. rođendan u crnoj haljini modne kuće Clio Peppiat ukrašenoj kristalima
Američka kantautorka Tejlor Svift proslavila je 34. rođendan u crnoj haljini modne kuće Clio Peppiat ukrašenoj kristalima foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica je ponela crne sandale brenda Aquazurra ukrašene kristalima za koje je odvojila 1.450 dolara i i odgovarajuću torbicu iste kuće vrednu 1.255 dolara.

 

Jednostavna, a ipak upečatljiva tašna zove se Mini Galactic i prekrivena je blještavim kristalima koji privlače pažnju u mraku, a Tejlor se, uz sve to, ogrnula kratkom crnom bundom i dodatno pojačala utisak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Skims haljina

 

makonda-tracker