inspiracija

Za božanstven DAMSKI STIL ne treba mnogo novca: Omiljeni modni detalj Marije Veljković je sofisticiran i tako romantičan

2

Šarmantna voditeljka upotpunila je svoju ležernu modnu kombinaciju aksesoarom koji nema rok trajanja

Marija Veljković uvek ima stajling koji vam može poslužiti kao modna inspiracija
Marija Veljković uvek ima stajling koji vam može poslužiti kao modna inspiracijafoto: mare.veljkovic/Instagram

Na Košutnjaku je juče održano snimanje novogodišnjeg programa RTS-a, koje je okupilo veliki broj zvezda, a jedna od najzapaženijih ponovo je bila voditeljka i glumica Marija Veljković.


Šarmantna voditeljka emisija "Slagalica" i "Svadba iz mog kraja" stigla je na snimanje u udobnom i prijatnom ležernom izdanju i pozirala je okupljenim foto-reporterima.


Uobičajeno trendi, Marija je ponela vrlo efektan zimski spoj, savršen za svaki dan, a pored skinny farmerki, laganog kaputa i toplih čizmica poseban utisak ostavila je detaljem kom se rado vraća u hladnijim danima.

Ona je svoje izdanje upotpunila crvenom beretkom, šik modelom nakrivljenim na jednu stranu, koji odiše romantikom i idealan je dodatak svakom stajlingu u zimskoj sezoni.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljku smo i ranije imali priliku da vidimo s efektnim beretkama klsaičnog dizajna, vanvremenskim aksesoarom koji je vrlo popularan proteklih sezona.

 


Kako su modni portali pisali ranije ove godine, beretke su bile posebno dominantne na nedavnoj Nedelji mode u Kopenhagenu, kada su trendseterke pokazale mnogo interesantnih modela, pa su modni portali pisali da su Skandinavke očito odlučile da je 2023. godina beretki.

 


Ovaj modni detalj veoma se lako kombinuje, a kakav god model da odaberete – ne možete da pogrešite. Ipak, najzahvalnije za nošenje uz razne odevne varijante su jednobojne beretke, idealan začin za otmen look.

 

BONUS VIDEO

Neverovatna second hand haljina

 

makonda-tracker