ultrašik

Zimsku mini-haljinu nosite samo ovako: Marija Veljković za vas ima najvredniju MODNU LEKCIJU za decembar

3

Ujedno i elegantno, i ljupko, i zabavno, i romantično modno izdanje šarmantne voditeljke i glumice je stajling vredan kopiranja ove sezone

Marija Veljković uvek ima stajling koji vam može poslužiti kao modna inspiracija
Marija Veljković uvek ima stajling koji vam može poslužiti kao modna inspiracijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sezona prednovogodišnjih žurki je u punom jeku, pa poznate ličnosti svakodnevno dobijaju pozivnice za događaje u gradu, a sinoć smo na jednoj zabavi imali priliku da vidimo jedan od omiljenih parova javne scene.


U pitanju su voditeljka i glumica Marija Veljković i glumac Rastko Janković, koji su sinoć stigli na jednu proslavu držeći se za ruke.


Šarmantna voditeljka "Slagalice" izgledala je uobičajeno elegantno, a za ovu priliku odabrala je besprekoran praznični stajling, koji vam može poslužiti kao inspiracija i za najluđu noć.


Marija je ponela vrlo efektnu mini-haljinu, zimski model dugih rukava i ravno sečenog okovratnika koji pada pored tela, a poseban utisak ostavlja zahvaljujući svetlucavim detaljima.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Savršena i u skladu s pretprazničnim raspoloženjem, ova haljinica odličan je izbor za bilo koju priliku u hladnim večerima, a voditeljka ju je upotpunila na najbolji mogući način.

Tako upečatljiva haljina izgledala bi sjajno uz bilo kakve čarape, a Marija Veljković odlučila je da bude smela i ponela je neobičekivane – crvene hulahopke, koje asociraju na Novu godinu i Božić!

 

Bela mini-haljina i crvene čarape - izbor Marije Veljković za decembarski provod
Bela mini-haljina i crvene čarape - izbor Marije Veljković za decembarski provodfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Crvene čarape – trend za zimu 2023/24.


Hulahopke crvene boje ranije su se vezivale za tzv. indie sleaze eru, modnu estetiku popularnu od 2006. do 2012, koja se oslanjala na trendove iz osamdesetih i grandž. Međutim, dizajneri su ih ove godine vratili na piste kao fantastičan način da se naglasi elegantna odevna kombinacija, pa smo crvene čarape videli na revijama brendova Gucci, Saks Potts i Miu Miu.


Crvena boja, svakako, može da bude veliki izazov za kombinovanje, pa s njom treba biti oprezan, a stilisti savetuju da igramo na sigurno.

 

Crvene čarape su se vratile ove godine kao nezaobilazan trend, a za decembar su odličan izbor
Crvene čarape su se vratile ove godine kao nezaobilazan trend, a za decembar su odličan izborfoto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

To znači da nosimo crvene čarape ili kao deo monohromatskog stajlinga, sa crvenom bojom od glave do pete, ili uz neutralne boje poput crne i bele.


Zato je izbor Marije Veljković fenomenalan, a zahvaljujući svetlucavim detaljima na haljini još prikladniji za decembarski provod.

 


Voditeljka je, inače, svoje izdanje upotpunila klasičnim crnim salonkama sa štiklom i mini-tašnom, a uz jednostavnu bob frizuru i raskošni crveni ruž – ovo je look sezone u svetu slavnih!

 

BONUS VIDEO

Marija Veljković i Rastko Janković na crvenom tepihu

 

makonda-tracker