urbano

I jednostavno i superefektno: Mladalački stajling Jelene Bačić Alimpić koji će vas inspirisati

2

Proveren, pouzdan komad koji svi imamo u garderoberu najlepše izgleda kada se kombinuje ovako

Jelena Bačić Alimpić na potpisivanju knjige
Jelena Bačić Alimpić na potpisivanju knjigefoto: Zorana Mandic/ATAImages

Popularna spisateljica Jelena Bačić Alimpić juče se u Beogradu čitaocima potpisivala im svoj novi roman "Poslednji sati", a za ovo ležerno druženje odabrala je vrlo šik i udoban stajling koji nam može poslužiti kao modna lekcija.


Nekadašnja voditeljka odabrala je crnu boju od glave do pete i vrlo urbano modno izdanje savršeno za hladniji deo godine, a u pitanju je i praktično i večno trendi rešenje.


Jelena se pojavila u crnoj mini-haljini, jačim crnim čarapama i kratkim čizmama na pertlanje, a najefektniji deo njene modne kombinacije bila je kožna jakna, vanvremenski trend kom se iznova vraćamo u raznim prilikama.

Spisateljica je ponela model klasičnog dizajna, kratku jaknicu s rajferšlusima i nitnama, kakva je aktuelna već decenijama.

1 / 7 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

I dok ovaj komad može da se kombinuje kako god želite i nosi uz bilo šta, pa čak i uz vrlo elegantne večernje haljine, Jelena Bačić Alimpić odučila se za proveren izgled, u kombinaciji s potpuno crnom odećom.

 

Jelena Bačić Alimpić u crnoj modnoj kombinaciji sa crnom kožnom jaknom
Jelena Bačić Alimpić u crnoj modnoj kombinaciji sa crnom kožnom jaknomfoto: Zorana Mandic/ATAImages

Kožna jakna je aktuelnija nego ikada


Od druge polovine 20. veka kožne jakne su, u mnogim oblicima, dostigle status kultnog komada i opšte su prihvaćene kao nešto što je podrazumevani deo svakog garderobera.


Dostupne u raznim stilovima, siluetama, bojama, dužinama, prvi izbor je ipak i dalje bajkerska crna jakna s metalnim detaljima i uglavnom se nosi uz ležerniji stil i crnu boju. Tako se postiže jednostavan, sveden, a ipak upečatljiv monohromatski look.

 


Ove sezone videli smo, i u najhladnijim danima, mnogo zvezda u sličnim crnim jaknama od kože, a prednjače glumica Sofi Tarner i manekenka Hejli Biber, koje ih nose svakodnevno i u svim prilikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @house0fstark

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za 2023.

 

makonda-tracker