kombinacija od koje zastaje dah

Predimenzionirani DETALJI koji su čista magija: Ovom haljinom Nataša Bekvalac može da stane na crtu i Megan Markl

2

Lepa Novosađanka opčinila je sve jednostavnom, a prelepom haljinom sa upečatljivim detaljima 

NATAŠA BEKVALAC PREDIMENZIONIRANI STAJLING KOJE JE OPČINIO BEOGRAD
NATAŠA BEKVALAC PREDIMENZIONIRANI STAJLING KOJE JE OPČINIO BEOGRAD foto: A. H./ATAImages

Jedna od najlepših Novosađanki, Nataša Bekvalac poznata je ne samo po sjajnom glasu i pevačkim kvalitetima, već i po odličnim stajlinzima kojima mami uzdahe.

 

Nataša ima savršenu liniju već godinama, pa joj to daje mogućnost da ponese neke od najsmelijih kreacija i haljina koje ističu svaki deo tela. Jednu takvu ponela je nedavno kada se pojavila na jednom prestoničkom događaju.

 

Ovog put ona je odlučila da ponese jednostavnu crnu korset haljinu koja je imala upečatljive detalje u vidu velikih ruža, bebi roze boje, koje su došle na mesto rukava.

 

 

Predimenzionirani cvetovi razbili su monotoniju crne klasične haljine i učinili da izgleda kao da je sišla s neke od svetskih modnih pista. Crna klasična haljina poput one koju je nosila Nataša čest je izbor Megan Markl, Harijeva žena je poznata takođe po predimenzioniranim detaljima, koje je često nosila na šeširima.

 

Uz ovu prelepu haljinu Nataša je ponela klasične crne salonke, koje su se savršeno uklopile uz ceo autfit i koje su učinile da izgleda više i vitkije. 

 

1 / 5 Foto: A. H./ATAImages

 

Kada je reč o frizuri Nataša je ponela nisku punđu koji takođe voli i Megan Markl. Punđa se već godinama nosi uz elegantne haljine, odličan je izbor kada želimo da istaknemo ženstvenost, gola ramena ili leđa.

 

Kako se vama sviđa ovaj autfit Nataše Bekvalac pišite nam u komentarima.

 

Bonus video:

 

Prelep stajling Nataše Bekvalac pogledajte u videu koji sledi 

 

makonda-tracker