njen stil

NEMA boljeg izbora za Novu godinu! Damska haljina Nevene Božović, idealno glamurozna za praznične proslave

0

Nevena Božović donela je stajlingom dah prazničnog glamura na snimanju novogodišnjeg programa.

Lepa Nevena Božović na snimanju novogodišnjeg programa
Lepa Nevena Božović na snimanju novogodišnjeg programafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop pevačica Nevena Božović već nekoliko godina unazad živi pravu porodičnu i ljubavnu bajku. Ona se udala za pilota Nikolu Ivanovića, koji je nedavno teškim povodom bio u centru pažnje medija, kada je bio na spasilačkoj misiji u Izraelu početkom oktobra.

 

Nevena je rodila ćerkicu Anku 2021. godine, a uglavnom živi na relaciji Beograd-Budva, ne zaboravljajući na srpsku prestonicu, gde sada boravi mnogima omiljenim povodom — snimajući praznične emisije!

 

Novogodišnji program RTS-a okupio je na snimanju brojne pevače, poput Nevene, ali i Nenada Kneževića Kneza, Sanje Vučić, Mari Mari, Marije Mikić... 

Svi oni poneli su šarene i interesantne kostime, haljine i autfite kojima su doneli živopisnost i pozitivnu energiju na sceni, a Nevena, koja je inače jedna od najbolje stilizovanih mladih pevačica, donela je damski stil u punom sjaju.

 

Lepa pevačica ponela je dugu haljinu ljubičaste boje, potpuno prošivenu šljokicama, idealan model za Novu godinu ili bilo koji tip prazničnih proslava.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Reč je o modelu koji je i spreda i pozadi potpuno zatvoren, s naglašenim ramenima, a u struku je drapirana, što je odličan trik za sve one koji žele da sakriju viškove u tom predelu. Haljina ima prorez koji otkriva jednu nogu, a po rubu haljine nalazi se efektan detalj — perje.

 

Inače, Nevena je poznata po tome da voli i rado nosi haljine sa šljokicama, kao što je nedavno bio slučaj sa ovom crvenom kreacijom:

 

Bonus video

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA

 

 

makonda-tracker