otmenost!

Crno, elegantno, sa SUPEREFEKTNIM detaljem: Aleksandra Radović ima haljinu koja garantovano mami poglede i uzdahe

0

Aleksandra Radović u svakoj prilici blista, a na jednom gradskom događaju pokazala je definiciju otmenosti.

Aleksandra Radović je jedna od najbolje obučenih žena naše javne scene
Aleksandra Radović je jedna od najbolje obučenih žena naše javne scenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop pevačica i vlasnica jednog od najboljih vokala na ovim prostorima, Aleksandra Radovićujedno je i žena koja ima i najviše stila među poznatim damama domaće javne scene.

 

Prema, u zavisnosti od prilike, voli i poslovni stil, kod Aleksandre obično dominiraju elegantni komadi garderobe, a za važnije događaje i crvene tepihe bira isključivo glamurozne kreacije, gde spaja i duh elegantnog i urbanog u isto vreme.

 

Baš to je pokazala na jednom gradskom događaju, gde se pojavila u fantastičnoj pripijenoj haljini koja garantovano mami poglede.

 

Reč je o kreaciji koja taman predstavlja savršenu granicu midi i maksi dužine, potpuno crne boje, koja ističe figuru, bez rukava je, ali zato je u predelu grudi ukrašena superefektnim detaljem — perjem. Aleksandra je uz nju birala otvorene zlatne sandale, kako bi "razbila" monohromatski look, a frizura koju nosi poslednjih meseci, ravna kosa sa šiškama, mala je ali efektna promena koja briše godine s lica.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Haljine s perjem

 

Jedini detalj na Aleksandrinom haljini jeste perje, što modelu daje wow efekat i čini je veoma otmenom.

 

Perje je inače veoma popularan detalj na naizgled jednostavnim modelima haljina, a poslednjih sezona je veoma popularan kod elegantnijih modela.

 

Aleksandra Radović u crnoj haljini s perjem
Aleksandra Radović u crnoj haljini s perjemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno smo na snimanju novogodišnjeg programa u haljini s perjem mogli da vidimo Nevenu Božović, a u različitim prilikama smo u ovom modelu viđali i Ninu Badrić, Severinu, Natašu Bekvalac...

 

Osim modela na kom je perje prišiveno preko gornjeg dela haljine, jednako efektne su kreacije na kojima je situacija obrnuta, te je perje "na donjem delu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Style Staple (@stylestaple)

 

Bonus video

Jelena Karleuša u providnom kostimu s perjem

 

makonda-tracker