"mamine crte, tatin šarm"

Najveća su joj PODRŠKA i imaju DIRLJIV povod za slavlje! Ovo su roditelji Aleksandre Radović: Na koga vam više liči?

0

Pevačica veoma retko govori o svom privatnom životu, ali sada je imala jedan poseban razlog.

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Aleksandra Radović već 20 godina je na domaćoj muzičkoj sceni i za to vreme je izgradila impresivnu karijeru i titulu jednod najboljih pop vokala na ovim prostorima.

 

Rođena je u Bogatiću kod Šapca 1974. godine i odmalena je pokazivala interesovanje za muziku.

 

Iako njeni roditelji nisu iz muzičkog sveta, oduvek su je podržavali i pružali joj vetar u leđa, te su je tako sa 9 godina upisali u nižu Muzičku školu.

 

Nakon niže, upisala je i srednju muzičku školu "Mihailo Vukdragović", a nakon toga svoj put muzičkog obrazovanja je nastavila na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. 

Majka Zorka i otac Zoran su je u svemu tome podržavali, kao i njenu sestru Jelenu koja se takođe bavila pevanjem, pa se tako oprobala i Pjesmi Mediterana 2009. godine, kao i na Radijskom festivalu 2010. godien na kojem je dobila nagradu za interpretaciju.

 

Međutim, ona je odlučila da nastavi školovanje na DIF-u i danas je veoma uspešna u tome što radi.

 

Aleksandra Radović veoma retko govori o svom privatnom životu, ali juče je napravila presedan te je posebnim povodom podelila seriju fotografija svojih roditelja.

 

Naime, kako je napisala u opisu ispod fotografija, juče su njeni roditelji proslavi zlatnu svadbu odnosno 50 godina braka

- Danas želim da čestitam mojim voljenim i hrabrim roditeljima ZLATNU SVADBU- punih 50 godina braka!. Uspeli su da nas vaspitaju, odškoluju, dočekaju da se ostvarimo u profesiji, ali i kao roditelji. Samo mi znamo kakva je veličina i kolika snaga njihove žrtve… u dobru i zlu, uvek jedno uz drugo i uvek tu za nas, velike i odrasle ljude ali ipak, njihovu malu decu- napisala je Aleksandra i dodala:

 

- Volim vas i dok vas gledam, i dok vas zamišljam, i kada ste sa mnom i kada niste, pre nego što legnem na spavanje, kada otvorim oči i pogledam u jutro - Gospode, slava Ti i hvala što su moji i što ih imam.

 

Ispod fotografija su se nizali komentari sa čestitkama, ali neki su komentarisali sličnost Aleksandre sa roditeljima.

 

"Majčine crte i tatin šarm", "Lepotica na majku", samo su neki od komentara, a premda je većina sigurna da pevačica liči na majku, bilo je onih i koji su komentarisali da liči na svog oca. 

 

BONUS VIDEO

 

ANDREANA ČEKIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA ANOM SEVIĆ: Prišla sam joj i USLEDILO JE OVO! Putevi nam se razišli

 

 

makonda-tracker