svaka čast

Sužava struk, daje telu liniju PEŠČANOG SATA: Aleksandra Radović u izdanju koje VAJA FIGURU i čini da izgledate božanski

0

Pevačica ima liniju na kojoj joj zavidi pola estrade, a ova haljina je kao stvorena za nju 

ALEKSANDRA RADOVIĆ HALJINOM OPČINILA BEOGRAD
ALEKSANDRA RADOVIĆ HALJINOM OPČINILA BEOGRAD foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevačica Aleksandra Radović godinama gradi sjajnu pevačku karijeru na odličnoj muzici, talentu i trudu koji niko ne može da ospori. U njenoj karijeri nema skandala, već je samo vredan rad doveo na visoko mesto na muzičoj lestvici Srbije.

 

Osim sjajnom muzikom Aleksandra pažnju publike privlači i svojim savršenim stajlinzima, pažljivo odabranim za svaku priliku. Ona se trudi da živi zdravim načinom života, a nedavno je skinula 10 kg viška i sada izgleda kao boginja.

 

 

Upravo to je dokazala još jednom savršenom kreacijom, koja je izazvala lavinu komentara na račun izgleda lepe Aleksandre. U pitanju je bila bela haljina koju je ponela na reviji naše poznate kratorke Jelene Kalinić, koja je opčinila sve. 

 

Aleksandra je odabrala haljinu sirena kroja, koja je bila sečena ispod grudi, od kojih je padao umetnuti dodatak koji je učinio da izgleda ženstvenije i još prefinjenije. 

 

Haljina ovakvog kroja pristaje samo devojkama i ženama koje imaju idealnu liniju, ali i onima koji imaju mali višak u predelu stomaka, koji se neće videti od dodatka koji pada sve do poda. 

 

 

Srcoliki izrez istakao je ramena i vrat i dodao dozu seksepila, koji žene naprosto obožavaju. Sve ovo ona je uparila sa belim salonkama na visoku petu, koje su dodatno izdužile liniju i učinile da izgleda bajkovito. 

 

Kosu je podigla u rep, koji je u talasima padao preko leđi i celoj kombinaciji dao upečatljiv i zavodljiv izgled.

 

Ovo je sigurno jedna od najlepših haljina koje ste videli u poslednjih nekoliko meseci, a Aleksandra ju je s mnogo samopouzdanja iznela, a nije se libila ni da svoj novi autfit podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Bonus video:

 

Kakve haljine obožava da nosi Sofija  Riči?

 

makonda-tracker