KLASIKA JE UVEK U MODI

U njemu svaka žena izgleda bar 10 kg mršavije: Aleksandra Radović u AUTFITU koji SAVRŠENO pristaje SVAKOJ ŽENI

0

Crno je boja koja ne izlazi iz mode, a naša pevačica dobro zna kako da je nosi i izgleda moćno 

Aleksandra u crnoj monohromatskoj kombinaciji oduševila Beograd
Aleksandra u crnoj monohromatskoj kombinaciji oduševila Beograd foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Radović pojavila se na jednom prestoničkom događaju koji je održan u Beogradu i tom prilikom je dala svoj doprinos humanitarnoj akciji koja je tom prilikom održana.

 

Kao i uvek, bila je elegantna, a crna kombinacija koju je odabrala za ovaj događaj učinila je da izgleda sjajno. Crno je boja koja godinama važi za idealan izbor kada želimo da izgledamo elegantno, ma kakva prilika da je u pitanju.

 

 

To je potvrdila i pevačica koja je bilistala, savršeno uskladivši crne pantalone sa visokim strukom, sa košuljom u istoj boji sa detaljima koji su donekle razbili monotoniju. Preko je ponela sako, koji je odličan izbor za sve prilike. 

 

Pomalo neobičan izbor obuće za oktobar mesec, sandale sa otvorenim prstima, nadzirale su se ispod pantalona koje su imale zvonaste nogavice. Ceo autfit upotpunila je upečatljivim nakitom u zlatnoj boji, koji je  doprineo njenom sjajnom izgledu. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Aleksandra je nedavno promenila frizuru skrativši šiške, koje su se, čini se, ove jeseni ponovo vratile na pijedestal. Osim nje, nedavno je šiške skratila i Nataša Bekvalac, pa se može reći da će one biti aposlutni must have ove jesenje sezone kada su frizure u pitanju.

 

Moćno, efektno, a ipak tako klasično izdanje Aleksandre Radović odličan je izbor za sve prilike i povode, a gotovo sve ovakve ili slične komade imate i vi u svom gararoberu, pa ga lako odmah možete iskopirati. 

 

Bonus video:

 

Šta je Dakićizam? Pogledajte u videu...

 

 

makonda-tracker