kao sa svetskih modnih pista

Supruga srpskog golmana u vamp izdanju koje MAMI POGLEDE: Ana Rajković nosi komad koji nije za SRAMEŽLJIVE

0

Veliki predimeznionirani cvet na bluzi dao je stajlingu neobičan, upadljiv izgled 

MONOHROMATSKI AUTFIT ANE RAJKOVIĆ ODUŠEVIO BEOGRAD
MONOHROMATSKI AUTFIT ANE RAJKOVIĆ ODUŠEVIO BEOGRAD foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata manekenka Ana Rajković, supruga srpskog golmana Predraga Rajkovića, opčinila je sinoć Beograd, kada se na jednom događaju pojavila u stajlingu sa kojeg je bilo  teško skinuti pogled. 

 

Ana voli da u specijalnim prilikama nosi upečatljive odevne kombinacije i ova je definitivno bila jedna od njih. Lepa manekenka je mama dvoje dece, ali uprkos tome ona ima liniju na kojoj joj mogu pozavideti mnoge žene. 

 

Svoju vitku figuru Ana je ovog puta istakla crnom, monohromatskom kombinacijom sačinjenom od helanki i bluze poznatog domaćeg brenda sa predimenzioniranim cvetom koji je privukao pažnju svih ljubiteljki mode. 

 

Ovakve komade ranije je nosila i Danijela Dimitrovska, a slične i Nataša Bekvalac i druge naše poznate zvezde. 

 

Ana je ovu kombinaciju upotpunila crnim cipelama sa velikom platformom i štiklom brenda Gucci, dok je u ruci imala malu šestougaonu torbicu sa zlatnim detaljima istog brena kao što je bila bluza. 

 

 

Lepa manekenka je raspustila kosu da joj pada neobavezno preko leđa i ramena i time postigla super efekar. Ana je definitivno neko ko zna da privuče pažnju svojim izgledom, a ova kombinacija je definitivno pokazala i da je žena od stila, smela i samouverena. 

 

Bonus video:

 

Supruga Milana Borjana o njihovom odnosu 

 

 

makonda-tracker