kontrastno i zanimljivo

Kako se kombinuju ŽUTO & NARANDŽASTO? Milica Pavlović zna proverenu modnu formulu u kojoj je dosada zabranjena

1

Milica Pavlović promenila je i boju kose, ali ne plaši se iskoraka ni kada je reč o stilu.

Milica Pavlović s novom bojom kose u neobičnoj kombinaciji
Milica Pavlović s novom bojom kose u neobičnoj kombinacijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović poznata je kao neko ko se ne libi da eksperimentiše u svakom smislu, bilo da je to muzika ili moda.

 

Milica Pavlović je nedavno promenila boju kose, pa je iz tabora plavuša prešla ponovo u brinete, što je nijansa koju je imala i kada se predstavila na muzičkoj sceni.

 

Nesumnjivo je da joj odlično stoji i jedna i druga frizura, ali sigurno je da se Milica ne plaši velikih iskoraka ni kada je stil u pitanju.

Kod nje možemo da vidimo i elegantan stil, i street style kombinacije, neobičnu obuću, različite aksesoare, a ona se uvek potrudi da bude inovativna.

 

Pevačica se pojavila na promociji u jednom prestoničkom salonu u neobičnom i kontrastnom stajlingu, pa je tako ukombinovala žutu i narandžastu boju, što definitivno nije igra na sigurno, ali je superefektno.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Milica je ponela žutu košulju i suknju mini-kroja u istoj boji, dok je za obuću birala narandžaste cipele s debljom potpeticom i špicastim vrhom, kao i plišanu trendi torbu u obliku srca, takođe u narandžastoj boji.

 

Milica Pavlovi demonstrirala je kako nositi narandžasto i žuto
Milica Pavlovi demonstrirala je kako nositi narandžasto i žutofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zašto ta kombinacija funkcioniše dobro?

 

Žuta i narandžasta su "jedna do druge" na paleti boja i zapravo su veoma slične, što čini da se odlično slažu. Zajedničkom kombinacijom se postiže zaista topao izgled, ali on najbolje izgleda ako se igrate sa nijansama. Recimo, ako imate jarkonarandžastu boju, uparite je sa pastelnom nijansom žute.

 

Stvara se interesantan kontrast, a istovremeno idu jedna uz drugu.

 

 

Bonus video

Dragana Mirković o Milici Pavlović

 

makonda-tracker