za wow efekat

Proveren način da OSTAVITE UTISAK: Ivana Dudić zna koja je najbolja modna kombinacija za jesen – i nosi je nepogrešivo

0

Popularna glumica odabrala je za filmsku premijeru stajling koji je ujedno udoban i vrlo trendi

Ivana Dudić na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Ivana Dudić na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Heroji Halijarda", režisera Radoša Bajića, koja je okupila veliki broj poznatih lica.


Ostvarenje u kom igraju Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović i drugi dugo je iščekivano, a ekipu koja stoji iza filma aplauzom je pozdravila puna sala MTS Dvorane.


Među njima je bila i glumica Ivana Dudić, koja je još jednom na crvenom tepihu pokazala zašto spada u najbolje odevene devojke naše javne scene.

 

Ona je za ovu priliku odabrala vrlo trendi modno izdanje, koje čine mini-suknja, crni top i kratak maslinasti mantil za prelazno doba godine, uz dodatak Karl Lagerfeld pismo-tašne, a najveći utisak definitivno je ostavila donjim delom ove odevne kombinacije.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Glumica se opredelila za spoj kratke suknje i visokih čizama preko kolena, ultimativnog spoja za jesen, koji skreće pažnju i zrači seksepilom na nenametljiv način. Ivanin izbor bile su ravne čizme, ali je izgledala jednako elegantno kao u štiklama, pre svega zahvaljujući lepršavoj suknjici A-kroja.

 

Ivana Dudić na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Ivana Dudić na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bilo da su od glatke ili prevrnute kože, čizme preko kolena su jedan od neprolaznih jesenjih trendova kada je reč o ženskoj obući, a obično se kombinuju s kratkim haljinama, suknjama i šortsevima.

 

Preporučuje se da u takvim kombinacijama bude otkriveno makar centimetara kožem a za 2023. ovakva obuća obično se bira s ravnim ili masivnim kombat đonom, kao i u varijanti s niskom štiklom.

 

Čizme preko kolena koje je Ivana Dudić nosila na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Čizme preko kolena koje je Ivana Dudić nosila na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Očekuje se da će ovaj model čizama biti ultrapopularan i na proleće 2024, budući da su na revijama na nedavnim nedeljama mode mnogi brendovi, uključujući Bottega Veneta, Chloé i Hermès predstavili svoje verzije obuće preko kolena.

 

BONUS VIDEO

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

 

makonda-tracker