šik

S ovakvom mini-haljinom nema greške: Ljupko izdanje Adrijane Lime za jesenje veče u gradu

0

Brazilska lepotica je s verenikom Andreom Lemersom i ćerkama Valentinom i Sijenom izašla u porodični provod, a odabrala je vrlo simpatičnu i šik modnu kombinaciju

Adrijana Lima izgleda fenomenalno u crvenoj boji
Adrijana Lima izgleda fenomenalno u crvenoj bojifoto: adrianalima/Instagram

U Los Anđelesu je održana premijera filma "Igre gladi: Balada o pticama pevačicama i zmijama", koja je okupila velikki broj poznatih.


Pored zvezda koje igraju u filmu Frensisa Lorensa, crvenim tepihom prošetala su još neka poznata lica, među kojima je najzapaženija bila brazilska manekenka Adrijana Lima.


Za razliku od uobičajenih vatrenih izdanja s prorezima, Lima je ovog puta odabrala jednostavno, svedeno i vrlo simpatično izdanje, koje svaka devojka može da kopira za noćni provod tokom jeseni.

Izbor Adrijane Lime bila je mini-haljina brenda Ferragamo, crni model s kratkom rolkom koji krase vertikalni detalji u crvenoj boji, koji vizuelno izdužuju figuru imitirajući pruge.

1 / 5 Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

U pitanju je haljina čija cena iznosi 850 dolara s lepršavom i kratkom suknjom i dugim rukavima, lagana, od pamučnog materijala i pogodna za kombinovanje, a Adrijana ju je ponela sa crnim čarapama i neobičnim crvenim lakovanim Ferragamo cipelama.


Crvena boja kao trend 2023. i 2024.


Dizajneri su ranije najavili da će crvena boja,bilo kao dominantna ili u vidu detalja na stajlingu, biti jedna od onih koje će obeležiti aktuelnu sezonu jesen-zima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FERRAGAMO (@ferragamo)

I ne samo to – crvena boja dobila je važno mesto u kolekcijama mnogih brendova za proleće i leto 2024, pa možemo da pretpostavimo da je u pitanju trend koji ćemo viđati još o vreme.


Mislim da je trend crvene boje jesenja varijanta barbicore pink boje, jer ljudima u garderoberima treba osećaja dominacije, moći i entuzijazma – kaže Šakejla Forbs Bel, modna psihološkinja, za Marie Claire.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FERRAGAMO (@ferragamo)


Istorijski, na pink se često gleda kao na ispranu verziju crvene, pa to ima smisla – ističe ona.

 

BONUS VIDEO

Prelepa Adrijana Lima u prirodnom izdanju

 

makonda-tracker