nešto drugačije

Kejt Midlton u vojnoj uniformi ušla u tenk: Princeza od Velsa u izdanju na kakvo nas nije navikla

0

Princeza Kejt Midlton je imala "premijeru" kao glavna pukovnica Kraljičinog prvog dragunskog puka Kraljevskog oklopnog korpusa britanske garde

Kejt Midlton u vojnoj uniformi u tenku sa šlemom na glavi
Kejt Midlton u vojnoj uniformi u tenku sa šlemom na glavi foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ovog leta kralj Čarls je Kejt Midlton dodelio titulu pukovnice Kraljičinog dragunskog puka, a ona je sada posetila Dereham, gde je baza pripadnika ove garde.

 

Za tu priliku je poptuno prilagodila svoj autfit okolnostima i mestu na kom se nalazi. 

Kejt, koja nam je pre nekoliko dana pokazala sjajnu kombinaciju sa džinsom, uskoro je obukla vojnu uniformu. Nosila je šlem, maskirni prsluk, a potom se i vozila u tenku.

 

Kejt je vojni autfit nosila samo gore, dok je donji deo odeće bio rezervisan za njeno uobičajeno izdanje. Imala je uglađene crne pantalone i čizme na pertle, a mnogi su zaključili da Midltonova izgleda veoma šarmantno u uniformi. 

 

Inače, specijalnost Kraljičine prve dragunske garde je vožnja, pošto su oni jedinica zadužena za izvidnicu. Ova formacija je imala zadatke u celom svetu, a poslednja misija im je bila mirovna operacija u Maliju.

1 / 5 Foto: : Chris Radburn-Reuters/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osim toga što je vozila tenk, Kejt je imala prilike da upozna članove garde, koji su joj objašnjavali i kako se koriste dronovi pri istraživanju terena.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker