DA LI STE ZNALI?

Bio je njena PRVA ljubav, oženio se slavnom glumicom: Aleksandra Radović je pre braka bila u vezi s poznatim producentom

0

Aleksandra nije bila jedina poznata dama čije srce je uspeo da osvoji 

Aleksandra Radović je volela poznatog producenta
Aleksandra Radović je volela poznatog producentafoto: Instagram / alexandradovic/

Pevačica Aleksandra Radović slovi za jednu od naših najboljih pop pevačica, ali i za ženu koja u životu sve postiže zahvaljujući trudi i vrednom radu. O njoj se gotovo nikada nije pisalo u negativnom kontekstu, a trudi se i da svoj privatni život zadrži dalje od očiju javnosti.

 

Ipak, ono što se dobro zna jeste činjenica da Aleksandra iza sebe ima jedan propali brak sa bubnjarom Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru.

 

Još kao studentkinja stupila je u vezu sa Dejanom, nakon čega je s Aleksandrom Zeremskim dobila ćerku Ninu.

 

Ipak, ono što retko ko o njoj zna jeste to da Zeremski zapravo nije bio njena jedina prva velika ljubav. Posebno mesto u njenom životu imao je još jedan muškarac, kojeg su kasnije povezivali sa još nekoliko poznatih dama sa domaće javne scene. 

 

U pitanju je producent  Aleksandar Kukanjac. Pričalo se da je među njima bila velika i prava ljubav, kao i da mu je posvetila određene pesme. Ipak, čini se da je sudbina imala drugačije planove za njih, pa se par razišao i svako je otišao svojim putem.

 

 

U prilog tome da bivši dečko Aleksandre Radović voli poznate dame govori i činjenica da je posle pevačice uplovio u vezu, a potom i brak sa glumicom Daninom Jeftić, koja mu je 2013. godine rodila sina Maksima.

 

Ni ovaj brak nije odoleo vremenu, par se razišao, nakon čega se Danina vratila u Srbiju gde sada živi sa roditeljima.

 

Aleksandra Radović sa bivšim mužem
Aleksandra Radović sa bivšim mužem foto: Damir Dervišagić Za Kurir

Još jedan bivši partner Aleksandre Radović takođe je slab na poznate dame.

 

Aleksandar Zeremski je danas u braku sa pevačicom Divnom Ljubojević, a pre nje je voleo još jednu poznatu damu - voditeljku Jovanu Joksimović. 

 

Bonus video:

 

Koji poznati pevač je kum Aleksandre Radović?

 

 

makonda-tracker