uvek čudesna

Naglašava svaku oblinu i zrači otmenošću: Fascinantna haljina kojom je Lena Kovačević očarala Beli dvor

0

Toaletu  koju smo videli minulog leta pevačica je sada ponela na sasvim novi način i o-du-še-vi-la

Lena Kovačević jedna je od najbolje odevenih dama naše javne scene
Lena Kovačević jedna je od najbolje odevenih dama naše javne scenefoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Džez pevačica Lena Kovačević umetnica je koja oduševljava od svojih prvih muzičkih koraka, kako hipnotišućim pesmama i božanstvenim glasom, tako i vanserijskom lepotom i damskim stilom.


Oduzima nam dah u svakoj prilici, naročito kada je modni zadatak vrhunska elegancija, a Lena je jedno takvo izdanje spremila i za jučerašnju modnu reviju održanu na beogradskom Belom dvoru.


Pojavila se u svečanoj toaleti pripijenoj uz telo, modelu maksi dužine koji krase tanke bretele i jednostavan srcoliki izrez.

 

Lena Kovačević u predivnoj svetloplavoj haljini
Lena Kovačević u predivnoj svetloplavoj haljinifoto: Zen/ATAImages

Očigledno inspirisana mešavinom stila starog Holivuda, zbog resica i kroja koji naglašava figuru u obliku peščanog sata, ova haljina ukrašena je predivnim vezom i izdvaja se svetloplavom nijansom, što je čini savršenom za kombinovanje sa svetlim i svetlucavim komadima.


Lena je stoga ovo izdanje upotpunila belim blejzerom i srebrnim cipelama meri džejn, a sve je zaokružila prikladnim nakitom.

 

Lena Kovačević u svetloplavoj haljini s resama i vezom
Lena Kovačević u svetloplavoj haljini s resama i vezomfoto: Zen/ATAImages

Pevačica je, inače, ovu toaletu nosila i minulog leta, a tada, u skladu s temperaturama, nije nosila dodatni sloj odeće.

 

 

Lena je ranije pričala o tome koliko joj prija klasični modni minimalizam, kao i da obožava jesenju sezonu.

 

– Volim neki ženstveni – elegantni minimalizam, muška odela, haljine za svaki dan i čizme. Trenč mi je omiljeni komad i kaputi uopšte. Godinama sam živela u Holandiji gde je čizma okosnica mode i umesto da se najviše radujem letu, obožavam jesenju i zimsku modu  – rekla je za Stil.

 

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme su hit sezone

 

makonda-tracker