klasični stil bez mane

SVAKI detalj odiše elegancijom: Tamara Vučić ima najlepšu haljinu za poslovne sastanke koju smo videli u skorije vreme

0

Tamara Vučić izdvaja se besprekornim damskim stilom, a njena najnovija haljina idealna je za mnoge prilike.

tamara vučić na konferenciji u beogradu
tamara vučić na konferenciji u beogradufoto: Milos Tesic/ATAImages

Tamara Vučić nam je prethodnih dana donela modno-životnu lekciju o tome šta za nju predstavlja srpski glamur, ali i pokazala neke od najlepših haljina za princeze s kojima bi mogla i na crveni tepih.

 

U svetlu modnog intervjua koji je letos dala za francuski L'Officiel, a koji je tek nedavno ugledao svetlost dana, prva dama Srbije ponovo je pokazala zbog čega je više nego kompetentna da govori o modi.

 

Ona uvek ima besprekornu odevnu kombinaciju za sve prilike, bilo da je u pitanju svečana večera ili šetnja po predelima Srbije, a osećaj za stil pokazuje i kada su u pitanju važni poslovni događaji kojima redovno prisustvuje.

 

U Beogradu je, tako, održana međunarodna konferencija o retkim bolestima "Caring for rare" (Briga o retkima), koja je okupila vise od 100 učesnika, predstavnika udruženja i lekara, kao i predavača, a među njima se našla i Tamara Vučić.

 

Ona je objavila zvanično divne vesti, a to je da od 14. septembra kreće obavezan skrining beba na spinalnu mišićnu atrofiju, pa dodala da država izdvaja značajna sredstva za lečenje retkih bolesti, kao i da je Srbija već 10 godina uključena u ovu borbu.

 

Za ovu priliku, Tamara Vučič ponela je prelepu belu haljini midi-dužine, sa tamnim floralnim motivima, koji su napravili savršen kontrast.

 

1 / 6 Foto: Milos Tesic/ATAImages

 

Haljinu krase rukavi koji se blago šire, kao i velika mašna zbog koje ovaj model pomalo podseća i na košulja-haljinu.

 

Uz bele cipele s visokom štiklom, ovaj autfit je pun pogodak, a uz sve to je prva dama Srbije, kao i uvek, nosila diskretnu šminku i kosu stilizovana u blage lokne. 

 

tamara vučić na konferenciji iznela lepe vesti kada su retke bolesti u pitanju
tamara vučić na konferenciji iznela lepe vesti kada su retke bolesti u pitanjufoto: Milos Tesic/ATAImages

Odmereno i damski!

 

Bonus video

Šta je spinalna mišićna atrofija i kako se leči?

 

makonda-tracker