sve je u kontrastu

Jedna MODNA CAKA sve čini još ženstvenijim i romantičnijim: Šik KOMPLET Tamare Vučić savršen za svečane trenutke

0

Barbi izdanje prve dame Srbije sigurno bi bilo po ukus španske kraljice i princeze od Velsa jer su u prošlosti nosile slične komplete

foto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon što je oduševila svojim stilom u Njujorku, prisustvovala je u Makedoniji konferenciji pod nazivom "Moć izbora: Ostvaranje telesne autonomije žena i devojčica".


Prva dama Srbije posetila je konferenciju održanu radi podrške osnaživanju devojčica i majki, a ona je na Instagramu podelila detalje ovog događaja.


Kako je istakla, ova konferencija u Skoplju je "rasvetlila neke nedoumice, podstakla razmenu iskustava i stavova i pokrenula važna i kompleksna pitanja".

 

Tamara Vučić odabrala je za ovu priliku vrlo šik modno izdanje, inspirisano barbiecore trendom, koji je apsolutno dominirao 2023. godinom.

 

 

Odevne kombinacije od glave do pete u pink boji viđali smo često u svim sezonama, a prva dama Srbije odabrala je klasično žensko odelo, slično modelima kakve smo viđali na kraljici Leticiji od Španije i Kejt Midlton.

 


Ona se opredelila za sako i pantalone jednostavnog dizajna, a da njen stajling bude još romantičniji, ženstveniji i efektniji, postigla je upečatljiv kontrast ponevši crnu bluzu ispod roze blejzera.

 

 

Reč je o jednostavnom svilenom modelu s V-izrezom, koji je odlično uklopio uz crne dugmiće sakoa i njenu tamnu kosu, a odiše elegancijom.

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023

 

makonda-tracker