inspiracija

Nina Seničar ih je nosila sasvim drugačije: Pantalone Mesijeve supruge nisu skupe, stoje svakome, a emituju MODNU NADMOĆ

0

Inspirisane stilom s početka dvehiljaditih, ove pantalone su u modi cele godine, a uglavnom se vezuju za jesenju sezonu. Dok je maltene identičan model slavna Srpkinja nosila u okviru elegantnog kompleta, Argentinka ih kombinuje ležernije

Antonela Rokuco, žena Lea Mesija, na jednoj njegovoj utakmici u Americi
Antonela Rokuco, žena Lea Mesija, na jednoj njegovoj utakmici u Americifoto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Antonela Rokuco, supruga najboljeg fudbalera planete, pravila je svom dragom Lionelu Mesiju društvo na crvenom tepihu i na ovogodišnjoj dodeli Zlatne lopte i ponovo oduševila svojim stilom.


Izabranica argentinskog asa poznata je po jednostavnosti kada je moda u pitanju, a ona uspeva da oduzme dah veoma svedenim modnim izdanjima koja su ujedno vanvremenska, šik i laskaju njenoj besprekornoj figuri.


Iako se obično piše o njenim najelegantnijim autfitima, Antonela je možda još veštija kada je reč o stilu za svaki dan, a nedavno smo je videli u komadu koji vredi imati u ormanu cele godine.

 

Antonela Rokuco ne propušta nijedan meč svog supruga, naročito otkako je prešao u Inter iz Majamija, a na jednoj utakmici i slavlju nakon meča minulog leta pojavila se u izdanju koji se uklapa u Y2K trend, odnosno asocira na početak dvehiljaditih.

 

1 / 5 Foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia


Mesijeva draga nosila je asimetrični krop top crne boje, model na jedno rame, zlatne ogrlice u stilu čokera i pantalone koje su prikladne za svaku sezonu, ali se obično vezuju za jesenji stil. Reč je o uvek trendi kargo pantalonama, dubokom modelu ravnog kroja koji ima efektne predimenzionirane džepove i uvek je u modi!


Antonelin izbor bile su maslinastozelene pantalone od satena, model koji naginje ka eleganciji, iako i te kako može da se uklopi i u sportski stil, pa je vrlo praktičan za razne prilike.

 

Antonela Rokcuo i Lionel Mesi u provodu posle meča Inter Majami - FK Šarlot u avgustu
Antonela Rokcuo i Lionel Mesi u provodu posle meča Inter Majami - FK Šarlot u avgustufoto: antonelaroccuzzo/Instagram

Gotovo identične pantalone naša glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar nosila je krajem prošle godine na jednoj izložbi u Los Anđelesu, a ona ih je nosila nešto otmenije, u kombinaciji s odgovarajućom košuljom i nude korsetom.

 

Nina Seničar u maslinastozelenim kargo pantalonama
Nina Seničar u maslinastozelenim kargo pantalonamafoto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kargo pantalone, poznate još i kao kombat pantalone, inspirisane su vojnim uniformama i, samim tim, uglavnom maslinastih nijansi zelene i braon boje, ali se proteklih godina prodaju u svim zamislivim tonovima i dezenima.


Otkako su pantalone sličnog dizajna ušle u uniformu američkih i britanskih vojnika u Drugom svetskom ratu, one su povremeno ulazile u svakodnevni stil, a pravi "bum" su doživele početkom dvehiljaditih. Tada su uglavnom kombinovane s kratkim majicama i skejterskim patikama, a već nekoliko sezona je spoj kargo modela s krop topovima omiljeni trendseterkama, s tim što se danas nosi i sa štiklama, čizmama... kako god možete da zamislite!

 

BONUS VIDEO

Ples Mesijeve supruge

 

makonda-tracker