neprevaziđena

Čak i u street style kombinaciji izgleda savršeno: Princeza Šarlin u kargo pantalonama koje morate da imate ove jeseni

0

Kad god se pojavi u javnosti sve opčini svojom lepotom, ali i smelim, modernim, a ipak prefinjenim osećajem za modu 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin je sa svojim suprugom princom Albertom od Monaka u ponedeljak uslikana dok su postavljali kamen temeljac za novo utočište za napuštene životinje na brdu Pej.

 

Poznato je da je princeza veliki ljubitelj životinja i da se godinama zalagala za njih. S obzirom na to, prin je odlučio da je proglasi za rukovodioca ove organizacije.

 

 

Iako smo navikli na njena elegantna izdanja, ona se ne libi, kada to okolnosti dozvoljavaju da ponese i neka drugačija, sportska i opuštenija izdanja. Tako je bilo i ovog puta kada je obukla kargo pantalone, koje su apsolutni hit već nekoliko godina unazada.

 

Ona ih je iskombinovala sa jednostavnom klasičnom belom košuljom i izgledala je neverovatno. Ona je dokaz da kada neko ima stila i stav može i najobičnije street style izdanje da izgleda savršeno.

 

Princeza Šarlin, Šarlin od Monaka, Princ Albert od Monaka
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

 

Ovu crno-belu kombinaciju upotpunila je ravnim baletankama, a dozu elegancije dala je dugačkom ogrlicom u istim bojama. 

 

Kargo pantalone modni stručnjaci definitivno smatraju jednim od aduta kada je jesenja modna sezona u pitanju. One se lako kombinuju, moderne su, a mogu da se nose svaki dan, ali i za specijalne prilike ukoliko im se dodaju neki elegantni detalji.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker