damski

Oblikuje telo i skriva višak kilograma: Lena Kovačević očarala u elegantnoj haljini koju možete da nosite u više prilika

0

Pevačica Lena Kovačević u plavoj haljini oduševila.

Lena Kovačević u plavoj haljini opčinila Kraljevčane
Lena Kovačević u plavoj haljini opčinila Kraljevčanefoto: Vladimir Vasic/ATAImages

Pevačica i kompozitorka Lena Kovačević je osim po svom baršunastom glasu i predivnim pesmama, poznata i po prefinjenom stilu.

 

Ona uvek blista u elegantnim i damskim kombinacijama i uvek može da posluži kao inspiracija mladim damama i ženama kako da uz jednostavne i jednobojne komade izgledaju nepogrešivo.

 

Ona je sinoć nastupila u okviru džez festivala u Kraljevu, a tom prilikom je zasenila sve svojim modnim izborom.

 

Za sinoćni nastup, Lena Kovačević je odabrala top haljinu dužine "do iznad kolena" i pokazala nam najbolji način da nosimo jedan ovakav komad.

Haljina je imala karakterističan izrez i bila je sečena tik ispod grudi, a onda je celom dužinom ravno padala.

 

Ovakav model haljine koji je sečen ispod grudi pre svega naglašava gornji deo tela, a potom i predstavlja idealnu varijantu ukoliko imate potrebu da sakrijete koji kilogram viška u predelu stomaka.

 

Uz sve to, nijansa haljine koja se preliva između plave i ljubičaste je dovoljno upečatljiva i dodaje notu prefinjenosti celoj kombinaciji.

Uz ovakvu, slobodno možemo reći, magičnu haljinu, pevačica je obula srebrne sandale sa potpeticom i tankim kaišićima i time dodatno izdužila figuru.

 

Ipak, model top haljine je pogodan i za ravnu obuću, pa je možete nositi u nekoliko prilika.

 

Srebrne sandale su se fantastično uklopile sa srebrnom dugačkom ogrlicom koju je pevačica ponela, a od nakita je imala jedva primetno prstenje i narukvicu.

1 / 6 Foto: Vladimir Vasic/ATAImages

Za kraj, uz ovakvu elegantnu haljinu, Lena je kosu pustila da pada niz telo blago je podigavši u prednjem delu.

 

Svoje lice, pevačica je istakla i tamnom senkom na očima dok je na usnama imala ruž u boji kože.

 

Sve u svemu, Lena Kovačević je još jednom briljirala u svakom pogledu i oduševila svojim damskim izdanjem i modelom haljine koju očigledno voli da nosi, a koji joj uvek stoji besprekorno.

 

makonda-tracker