modna inspiracija

Influenserke su poludele za ovim čizmama: Konstraktin urbani stajling za svaki dan koji svako može da kopira

1

Svaki deo ove odevne varijante naše Umetnice je vanvremenski trend i pravi klasik jesenje sezone, a ona ih je uklopila nepogrešivo

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je juče održana peta godišnja dodela nagrada GODUM Udruženja muzičara džez, rok i zabavne muzike, a jedna od najzapaženijih u Ustanovi kulture "Vuk" bila je ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta.


Ona je, kao i obično, zračila dobrim raspoloženjem i šarmirala sve prisutne, a za ovu priliku pripremila je efektan ležerni stajling koji je vrlo zgodan i za dnevne i za večernje izlaske u jesenjim mesecima.


Konstrakta, koju smo mesecima viđali u beloj boji, ovog puta je odabrala odevnu crnu kombinaciju od glave do pete, a u pitanju je urban autfit na kakve nas je naša omiljena Umetnica navikla.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ona je ponela jednostavnu crnu rolku uz telo, koja je i ove godine prava modna opsesija prikladna za sve prilike, a kombinovala ju je s kargo panalonama. Preko toga je ponela laganu jesenju parka jaknu, model do kolena koji je još jedan vanvremenski trend svake jesenje sezone.


Što se tiče obuće, Konstrakta je ponovo birala ravno, a odlučila se za jednostavne army kratke čizme na pertlanje, s kojima je nemoguće pogrešiti u bilo kojoj prilici i koje su i ove sezone omiljeni izbog influenserki na Instagramu. Anine čizme imaju nešto masivniji đon i upečatljive kaišiće oko članka, a definitivno spadaju u obuću za koju vredi izdvojiti novac jer su praktične i nose se baš svake godine.

 

 

 

 

makonda-tracker