obavezan u ormanu

Jedino što STVARNO MORATE DA IMATE: Najbolje odevene Srpkinje na premijeri filma "Čuvari formule" nosile su isti komad

0

Modni klasik s kojim nema greške, bez obzira na priliku bio je izbor najpopularnijih i najlepših Srpkinja na crvenom tepihu

Nataša Ninković, Nina Janković i Sloboda Mićalović na premijeri filma 'Čuvari formule'
Nataša Ninković, Nina Janković i Sloboda Mićalović na premijeri filma "Čuvari formule"foto: Antonio Ahel/ATA Images

U beogradskoj MTS dvorani sinoć je održana premijera dugo iščekivanog filma "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Tako važan kulturni događaj pratio je i crveni tepih, kojim su prošetale neke od najbolje odevenih dama naše javne scene, a mi smo primetili da je veliki broj njih, svako na svoj način, za ovu priliku odabrao – klasični crni sako.


Većina modnih stručnjaka saglasna je da su crni blejzeri mnogo više od basic komada u garderoberu – oni nisu samo osnova, već obavezan komad za svaku devojku od stila. Reč je o odevnom predmetu koji ostavlja sjajan utisak i uklapa se uz razne modne formule, a nikada ne izlazi iz mode i pruža nenametljiv, ali proveren šik izgled.

 

Pogledajte kako su poznate Srpkinje kombinovale crni sako na premijeri filma "Čuvari formule".

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić


Trendovi se smenjuju, ali pouzdani crni sako je uvek popularan komad bez roka trajanja i nema naznaka da bi to moglo da se promeni jer je iz najelegantnijih kombinacija sada ušao i u svakodnevni stil. Zato obavezno nabavite jedan kvalitetan blejzer i možete biti sigurno da više nikada nećete biti u situaciji da "nemate šta da obučete".

 

BONUS VIDEO

Sako od tvida o kom se priča

 

makonda-tracker