i dalje zajedno!

NAMERNO ILI NE, ali gotovo ISTO su stilizovane: Modni SUKOB Sanje Vučić i Ksenije Knežević u Beogradu (ANKETA)

0

Sanja Vučić i Ksenija Knežević u sličnim odevnim kombinacijama pojavile su se na događaju koji je organizovala Sara Jovanović.

sanja vučić i ksenija knežević u sličnim odevnim kombinacijama
sanja vučić i ksenija knežević u sličnim odevnim kombinacijamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačice Sanja VučićKsenija Knežević zajedno su bile deo grupe "Hurricane", ali otkako su njihovo mesto zauzele tri nove Uraganke, a devojke krenule putem solo karijera, često se piše o njima i njihovim međusobnim odnosima nakon razlaza.

 

Sanja i Ksenija su se odlično slagale i dok su bile deo "Hurricane" sastava, pa je njihov odnos i ostao takav — drugarski i pun smeha. Devojke su sada birale i da se zajedno pojave na jednom događaju u Beogradu, a u pitanju je bila proslava povodom novog albuma pevačice Sare Jovanović.

 

I gle čuda, birale su i sasvim slične autfite!

 

Obe su se pojavile u crnim kombinacijama, sa nešto različitim detaljima. I Sanja i Ksenija su bile u midi-suknjama sa moćnim šlicem, a što se tiče gornjeg dela kombinacije, tu su se nešto razlikovale: dok je Sanja nosila top od perja, Ksenija je nosila nešto jednostavniji crni top, a preko njega kožni prsluk. Sanja se odlučila i za puštenu dugu kosu, a prelepa Ksenija nosila je punđu.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Koja vam se više dopada?

 

 

 

makonda-tracker