udobno & trendi

Ultrazavodljivo, a ne otkriva ništa! Crni stajling Danijele Dimitrovske je važna MODNA LEKCIJA za letnji večernji provod

0

Popularna manekenka nikad ne prelazi granicu dobrog ukusa i svakim autfituom uspeva da bude provokativna i suptilna istovremeno

Manekenka Danijela Dimitrovska uvek je odevena bez greške
Manekenka Danijela Dimitrovska uvek je odevena bez greškefoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održano više događaja koji su okupili poznate ličnosti, a jedna od najzapaženijih ovog petka bila je popularna manekenka Danijela Dimitrovska.


Šarmantna lepotica, vrlo popularna na Instagramu zbog svog odevnog stila, ponovo je oduševila modnim izborima, a za ovu priliku je pripremila crnu odevnu kombinaciju.


Danijela Dimitrovska, koja je odnedavno srećno zaljubljena nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića, izgledala je božanstveno u jednostvanom večernjem stajlingu.


Ona se pojavila u efektnom crnom bodiju, modelu koji skriva grudi, dok je ostatak napravljen od providne tkanine.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Reč je o zatvorenom komadu bez rukava, koji ističe Danijelinu vitku figuru i struk, a manekenka je ostatak odevne kombinacije planirala imajući u vidu staro pravilo – manje je više!


Popularna lepotica ponela je, naime, jednostavne crne pantalone ravnog kroja, zahvaljujući čemu je njen upečatljivi bodi statement deo ovog stajlinga.

 

Danijela Dimitrovska u crnoj odevnoj kombinaciji
Danijela Dimitrovska u crnoj odevnoj kombinacijifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Dimitrovska je uz ovaj crni autfit ponela i tašnicu iste boje, klasičan proštepani i flap model brenda Chanel s lančićem, kao i sandale s tankim kaišima i visokim potpeticama.


Bes-pre-kor-no!

 

 

makonda-tracker