58. filmski susreti u nišu

Materijal koji hladi, haljina koja miluje telo & elegancija BEZ MANE: Damsko izdanje Katarine Radivojević pred Nišlijama

1

Prelepa glumica Katarina Radivojević otvorila je 58. po redu tradicionalni filmski festival u Nišu.

katarina radivojević na 58. filmskim susretima u nišu
katarina radivojević na 58. filmskim susretima u nišufoto: Radule Perisic/ATAImages

58. Festival glumačkih ostvarenja igranog filma otvoren je na Letnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi, a prisuttna su bila brojna slavna imena iz glumačkog i filmskog sveta.

 

Po tradiciji, na otvaranju festivala uručena je nagrada za životno delo „Pavle Vuisić“, koja je ove godine pripala glumici Mirjani Karanović.

 

Među glumicama koje su bile i voditeljke programa našla se prelepa Katarina Radivojević, koju ne viđamo toliko često na javnim događajima u Srbiji, ali kada god se pojavi, zaseni mnoge.

 

Njoj su na pozornici društvo pravili Marija Veljković, Jelena Jovičić, Slobodan Stefanović, ali Katarinin jednostavan a opet vrlo elegantan stajling odmah je privukao pažnju

 

Katarina je blistala na sceni niške tvrđave u nude haljini lepršavog kroja koja miluje i hladi telo i idealna je za tople letnje večeri. Uopšteno, satenske i svilene haljine fenomenalan su izbor za sve dame i sve prilike, a Katarinina haljina je oličenje elegancije i pravo rešenje za otvaranje filmskog festivala.

 

1 / 9 Foto: Radule Perisic/ATAImages

 

U pitanju je maksi-model, dužine koja seže do poda, u neutralnoj krem nijansi, a haljina nema rukave, pa otkriva ruke, ali ne i dekolte. Katarina ju je ukombinvovala s otvorenim sandala s visokim štiklama u krem nijansi, a što se tiče frizure, uz ovakav stajling savršeno su legli popularni "holivudski talasi".

 

katarina u jednostavnoj ali elegantnoj haljini na niškoj pozornici
katarina u jednostavnoj ali elegantnoj haljini na niškoj pozornicifoto: Radule Perisic/ATAImages

Diskretno, elegantno i bez greške!

 

Bonus video

Katarina Radivojević na premijeri "Nečiste krvi"

 

makonda-tracker