perfektna

MINI, na preklop, u boji koju obožavamo: Čarobna haljina kojom je Katarina Radivojević oduzela dah čitavom jugu Srbije

1

Prelepa Katarina Radivojević birala je damski zavodljiv stil za zatvaranje filmskog festivala u Nišu

KATARINA RADIVOJEVIČ BLISTALA JE NA FILMSKIM SUSRETIMA U NIŠU
KATARINA RADIVOJEVIČ BLISTALA JE NA FILMSKIM SUSRETIMA U NIŠUfoto: Radule Perisic/ATAImages

58. Festival glumačkih ostvarenja igranog filma odigravao se u Nišu, a nakon nekoliko spektakularnih dana, tradicionalnom dodelom najvećih glumačkih priznanja, ovaj festival je i svečano zatvoren.

 

Ovog meseca smo na Niškoj tvrđavi mogli da vidimo mnogo slavnih ličnosti i njihovih stajlinga za ovu prestižnu manifestaciju, a među voditeljkama programa istakla se prelepa glumica koju ne viđamo toliko često u javnosti.

 

Naravno, u pitanju je maestralna Katarina Radivojević.

 

 

Katarina je od početka vodila ovaj festival, a kako in a otvaranju, tako i je i za zatvaranje birala suštu eleganciiju, ovog puta u malo drugačijem ruhu. I dok je prvog dana festivala blistala u nude satenskoj haljini koja je bila maksi-dužine, ovog puta se opredelila za kraću varijantu, još efektniju!

 

Katarina je ponovo bila glamurozna na svoj način, a ovog puta ponela je mini-haljinu na preklop u puderastoj nijansi roze boje, omiljenoj mnogim devojkama. Mada ovo nije klasičan primer barbicore trendova, može da se poistoveti sa brojnim haljinama i autfitima koji su obeležili ovo leto, a svake sezone je ultratrendi.

 

1 / 5 Foto: Radule Perisic/ATAImag

 

Katarinina haljina ima interesantan okovratnik, asimetrični izrez oivičen efektnom dugmadi, blage puf-rukave tri-četvrt dužine, a čitav model pomalo je drapiran i time postiže efekat skrivanja svakog viška (ili nedostatka) na telu.

 

Kao i uvek, tajna Katarininog besprekornog stila jesu diskretnost i elegancija!

 

mini-haljina na preklop katarini stoji besprekorno
mini-haljina na preklop katarini stoji besprekornofoto: Radule Perisic/ATAImag

 

Uz ovakvu haljinu neophodne sui sandale s visokom štiklom, a Katarinina se opredelila za blago talasastu kosu i decentnu šminku. Nije moglo bolje i više damski!

makonda-tracker