zanimljivo

Ove jesenje sezone — u haljinama je ne viđamo! Kejt Midlton DRASTIČNO promenila stil, a iza svega stoji moćna poruka

0

Kejt Midlton ranije smo viđali u raskošnim haljinama, ali ove sezone to nije slučaj.

kejt midlton u moćnom barberi odelu
kejt midlton u moćnom barberi odelufoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton prošla je u poslednjih godinu dana kroz velike promene, a među njima je i – nova titula. Otkako je postala princeza od Velsa, čini se da se Kejt polako, ali sigurno, pripremala za veliki modni preokret, a od nove jesenje sezone, to je postalo i više nego očigledno.

 

Premda smo je ranije viđali u njenim omiljenim midi-haljinama (i suknjama), Kejt je stilski sada krenula u sasvim drugom smeru.

 

Naime, sada kod nje preovladava – power dressing!

 

Šta to znači?

 

Nekada je Kejt Midlton najradije nosila midi-haljine, tačkaste ili cvetne dezene, vesele boje... Međutim, od ove jeseni, odložila ih je na dno svog velikog ormara i napravila u njemu mesta za moćna ženska odela.

 

Nova Kejtina titula, zaduženja, kao i one titule i zaduženja koja će vremenom doći u njene ruke, definitivno utiču i na njen stil.

 

Od septembra je već desetak puta puta do sada obukla odelo, a od Vimbldona je ne viđamo u haljinama, i to nije slučajnost.

 

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

– Budimo realni, oblačiti ​​se kada ste princeza od Velsa – čak i kada su vam dostupni svi mogući savetnici i sredstva – nije lak podvig – napisala je novinarka Sara Haris. 

 

Pre svega, odeća mora biti nosiva, stoga zaboravite na okovratnike koje stalno morate vraćati na mesto. Da ne pominjem da je nemoguće svima ugoditi. Kad ste supruga budućeg kralja – i majka njegovih naslednika – celi svet posmatra svaki detalj na vama – rekla je ona.

 

Kejt je svoju garderobu trenutno "suzila" na odela s pantalonama koja se mogu razdvojiti i nositi s drugom garderobom, ali i u kompletu. Po nekom pravilu, to su pantalone s visokim strukom, a sakoi su dugački i imaju efektnu svetlucavu dugmad.

 

Od obuće, tu su salonke, u boji koja se slaže s bojom odela.

 

Kejt traži svoju garderobu kod modnih kreatora i kuća kao što su Aleksandar Mekvin, Holand Kuper, Barberi, a njihove krojevi poprilično su slični; ramena su istaknuta, ali ne preterano, a sako dopire do vrha bedara, dok je oko struka blago stegnut.

 

 

 

Naravno, bitno je da odeća ne bude izgužvana, a tu odela imaju prednost; zatim, šalju poruku "moći i ozbiljnosti", a savršeno odgovaraju poslobnom stilu. Uz to, odela su bezvremenski i šik odevni komad koji se može nositi u gotovo svakoj prilici, bilo u svečanijoj, bilo samo ako ste krenuli na posao.

 

Kejt, zapravo, izgleda kao moćna poslovna žena, a za to joj nije potreban laptop, kafa, kravata, aktovka... Samo dobro osmišljen stajling.

 

Bonus video

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

makonda-tracker